SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Alle Vægure

Vægure til enhver smag 

Vægure har ikke kun den vigtige funktion at vise, hvad klokken er - det kan også udtrykke din personlige stil. Uanset om du er til minimalistiske vægure med få detaljer eller et klassisk vægur i træ med tal. Et vægur kan med andre ord komplimentere stilen i dit hjem.

Hos Ditur har vi samlet de flotteste vægure, hvor vores udvalg tæller vægure fra anerkendte brands som Seiko, Karlsson, Tidsløs og ikke mindst danske Arne Jacobsen. Der er med andre ord lidt til enhver smag. 

Flotte vægure i forskellige størrelser og materialer 

I vores sortiment finder du flere vægure i marmor, træ og rustfrit stål, men også i stofmateriale såsom velour. Er man til det minimalistiske look, kan man også købe et vægur i glas, hvis dette passer bedre til ens personlige stil.

En anden ting at være opmærksom på, inden man køber sit vægur, er størrelse på skiven - eller vægurets diameter. Her er det vigtigt at have urets placering i hjemmet for øje, så man ikke ender med et vægur, der er for stort eller småt. Vores vægure varierer nemlig i størrelsen og kan fås ned til 12 cm i diameter helt op til 60 cm i diameter. Vi har også vægure, der giver mulighed for selv at tilpasse størrelsen på en sådan måde, at du kan lave det større eller mindre efter behov. 

Hvad end du er til små eller store vægure, kan du med al sandsynlighed finde dem på siden her. 

Find dit næste vægur hos Ditur.dk

Generelt er vi bare overordentlig glade for ure - om de skal sidde på håndleddet eller væggen - og derfor gør vi også en dyd ud af at have Danmarks bedste udvalg og fordele, når du handler online på Ditur.dk. Vi sørger altid for 1-2 dages levering, giver dig 99 dages fuld returret, og så yder vi prisgaranti på alle de varer, du ser i sortimentet.

Har du brug for yderligere overbevisning, inden du køber dit vægur hos os, kan du slå turen forbi vores Trustpilot, hvor vi har mere end 25.000 anmeldelser og en samlet vurdering på næsten 5 ud af 5 stjerner.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr245
    kr4195
Brand
Urværk
Urskivens farve
Farve
Materiale
Størrelse

88 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

3

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på