TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Bordure

Den perfekte tilføjelse til dit hjem

Bordure og vækkeure tjener ikke kun det formål at vise, hvad klokken er. De er hver især et stykke interiør, der indgår i den samlede indretning af dit hjem.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr245
    kr1295
Brand
Urværk
Urets materiale
Urets farve
Vægurets Diameter
Type ur

16 produkter

Stort udvalg af moderne bordure 

Bordure og vækkeure tjener ikke kun det formål at vise, hvad klokken er. De er hver især et stykke interiør, der indgår i den samlede indretning af dit hjem. Derfor slår vi et slag for bord- og vækkeuret, da de i vores optik pryder ethvert hjem. Hvad end du udstyrer køkkenet med et flot bordur eller placere et vækkeur på natbordet.

Vores udvalg favner bredt, hvor du finder anerkendte brands som Karlsson og Arne Jacobsen. 

Moderne designs fra Danmark og Holland

Er du til klassisk dansk design, kan du selvfølgelig ikke komme udenom Arne Jacobsens bordure, hvis stil bærer præg af det simple. Det simple og elegante designunivers gør også, at bordure fra Arne Jacobsen aldrig går af mode. 

Det samme kan man sige om hollandske Karlsson, der laver både bordure og vækkeure i minimalistisk og klassisk design. Deres vækkeure er udstyret med et yderst lydsvagt urværk, så du ikke bliver forstyrret i din nattesøvn. 

Uanset hvilket bordur eller vækkeur, du har udset dig, er du sikret 99 dages returret, dag til dag-levering og prisgaranti, når du handler hos Ditur.

1