OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Daniel Wellington Classic Bracelet Steel - Small

På lager

12% rabat

Vejl. Pris: 399 kr

Specialpris 349 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Daniel Wellington Classic Bracelet Rose - Small

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Daniel Wellington. Det betyder at du er sikret ægtheden af dit produkt samt får du 2-års garanti. Alle vores Daniel Wellington ure og smykker bliver sendt med original urboks og garantibevis.

Et tilfældigt møde mellem den tyske stifter Filip Tysander og den engelske herre Daniel Wellington, fik ideen om et urmærke til den engelske gentleman til at vokse. Det minimalistiske og raffinererede er begreberne til det klassiske design.

Daniel Wellington smykker har et klassisk og tidsløst design. Elegante og med rene linjer som passer perfekt sammen med et Daniel Wellington ur. 

Med sine mange kollektioner og designs finder du nemt et ur eller smykke, som passer til alle behov og ønsker.

Ditur.dk tilbyder prisgaranti på alle produkter fra Danie Wellington. Dette betyder, at vi løbende tjekker vores priser ift. Vores konkurrenter og sikrer, at vores priser er Danmarks bedste.

Specifikationer:

  • Størrelse: Small 
  • Omkreds: 155 mm. 
  • Farve: Stål
  • Materiale: Forædlet og poleret 316L rustfrit stål. 

TILPAS STØRRELSEN PÅ DIN ARMRING

Du kan justere størrelsen på din armring en smule ved forsigtigt at stramme eller udvide den. Behandl altid dit Bracelet med varsomhed for at sikre, at det holder i mange år.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Daniel Wellington
Et tilfældigt møde mellem den tyske stifter Filip Tysander og den engelske herre Daniel Wellington fik ideen om et urmærke til den engelske gentleman til at spire. Det minimalistiske og raffinererede er grundstenene i det klassiske design.

Daniel Wellington ure har et klassisk og tidsløst design. Urene er smalle og elegante med rene linjer og uden for mange funktioner. Med sine mange kollektioner og designs finder du nemt et ur, som passer til dine behov og ønsker.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Armbånd Omkreds er justerbar
Armbåndet er justerbart og kan dermed tilpasses nøjagtigt til lige præcis dit håndled og omkredsen af det.
Rustfrit Stål
Rustfrit stål er det mest almindelige materiale at producere ure og smykker i, når det ikke skal være ædelmetal som sølv og guld. Stål anvendes både i ure og smykker, hvor godt kvalitetsstål anvendes. Dette indeholder nikkel, der er bundet meget hårdt, således det ikke hidfører hudgener. Stål kan farves sort eller forgyldes. Ved ure og smykker sker det oftest ved en PVD-behandling, som gør stålet modstandsdygtig overfor ridser og giver stålet et flot skinnende ydre.
Specifikationer
Varenummer ADW00400004
EAN 7350068244995
Brand Daniel Wellington
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Armbånd
Materiale Rustfrit Stål
Farve Sølv
Smykkestørrelse Armbånd Omkreds Justerbar/Universal

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på