CYBER MONDAY - OP TIL 70% - SHOP HER!

Daniel Wellington Classic Petite 28 St Mawes Steel Black

På lager

16% rabat

Vejl. Pris: 895 kr

Specialpris 745 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Daniel Wellington Classic Petite 28 St Mawes Steel Black

Ditur er autoriseret forhandler af Daniel Wellington. Det betyder at du er sikret ægtheden af dit ur samt får du 2-års garanti. Alle vores Daniel Wellington ure bliver sendt med original urboks og garantibevis.

Et tilfældigt møde mellem den tyske stifter Filip Tysander og den engelske gentleman Daniel Wellington, affødte ideen om at skabe et gentleman urmærke, som Daniel selv kunne finde på at gå i. Det minimalistiske og raffinererede er begreberne til det klassiske design.

Daniel Wellington ure har et klassisk og tidsløst design. Urene er smalle og elegante med rene linje og uden for mange unødvendige funktioner. 

Daniel Wellington
Et tilfældigt møde mellem den tyske stifter Filip Tysander og den engelske herre Daniel Wellington fik ideen om et urmærke til den engelske gentleman til at spire. Det minimalistiske og raffinererede er grundstenene i det klassiske design.

Daniel Wellington ure har et klassisk og tidsløst design. Urene er smalle og elegante med rene linjer og uden for mange funktioner. Med sine mange kollektioner og designs finder du nemt et ur, som passer til dine behov og ønsker.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer ADW00100237
EAN 7350068246913
Brands Daniel Wellington
Urværk Kvarts
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Brun
Rem Læderrem
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 8 mm.
Urets diameter 28 mm.

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på