SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Daniel Wellington Classic Petite 28 St Mawes Steel Black ADW00100237

Ditur er autoriseret forhandler af Daniel Wellington. Det betyder at du er sikret ægtheden af dit ur samt får du 2-års garanti. Alle vores Daniel Wellington ure bliver sendt med original urboks og garantibevis.

Et tilfældigt møde mellem den tyske stifter Filip Tysander og den engelske gentleman Daniel Wellington, affødte ideen om at skabe et gentleman urmærke, som Daniel selv kunne finde på at gå i. Det minimalistiske og raffinererede er begreberne til det klassiske design.

Daniel Wellington ure har et klassisk og tidsløst design. Urene er smalle og elegante med rene linje og uden for mange unødvendige funktioner. 

Daniel Wellington
Et tilfældigt møde mellem den tyske stifter Filip Tysander og den engelske herre Daniel Wellington fik ideen om et urmærke til den engelske gentleman til at spire. Det minimalistiske og raffinererede er grundstenene i det klassiske design.

Daniel Wellington ure har et klassisk og tidsløst design. Urene er smalle og elegante med rene linjer og uden for mange funktioner. Med sine mange kollektioner og designs finder du nemt et ur, som passer til dine behov og ønsker.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer ADW00100237
EAN 7350068246913
Køn Dameure
Brand Daniel Wellington
Urværk Kvarts
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Brun
Rem Læderrem
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 8 mm.
Urets diameter 28 mm.

Daniel Wellington Classic Petite 28 St Mawes Steel Black ADW00100237

På lager kun 2 stk. tilbage!

11% rabat

Vejl. Pris: 895 kr

Specialpris 795 kr