DANIEL WELLINGTON - CLASSIC RING GOLD

På lager

249 kr

* Påkrævede felter

249 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Daniel Wellington - Classic Ring Gold - str. 58

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Daniel Wellington. Det betyder at du er sikret ægtheden af dit produkt samt får du 2-års garanti. Alle vores Daniel Wellington ure og smykker bliver sendt med original urboks og garantibevis.

Et tilfældigt møde mellem den tyske stifter Filip Tysander og den engelske herre Daniel Wellington, fik ideen om et urmærke til den engelske gentleman til at vokse. Det minimalistiske og raffinererede er begreberne til det klassiske design.

Daniel Wellington smykker har et klassisk og tidsløst design. Elegante og med rene linjer som passer perfekt sammen med et Daniel Wellington ur. 

Med sine mange kollektioner og designs finder du nemt et ur eller smykke, som passer til alle behov og ønsker.

Ditur.dk tilbyder prisgaranti på alle produkter fra Danie Wellington. Dette betyder, at vi løbende tjekker vores priser ift. Vores konkurrenter og sikrer, at vores priser er Danmarks bedste.

Specifikationer:

  • Farve: Guld 
  • Materiale: Dobbeltbelagt rustfrit stål (346L)
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Daniel Wellington
Et tilfældigt møde mellem den tyske stifter Filip Tysander og den engelske herre Daniel Wellington fik ideen om et urmærke til den engelske gentleman til at spire. Det minimalistiske og raffinererede er grundstenene i det klassiske design.

Daniel Wellington ure har et klassisk og tidsløst design. Urene er smalle og elegante med rene linjer og uden for mange funktioner. Med sine mange kollektioner og designs finder du nemt et ur, som passer til dine behov og ønsker.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Forgyldt 925 Sterling Sølv med en Guldbelægning
Smykket har fået en guldbelægning, som giver sølvet den smukke guld farve. Under forgyldningen er smykket af 925 sterling sølv og dermed stemplet med 925. Sterling sølv er det mest almene ædelmetal, der bruges til produktion af smykker. Sterlingsølv er populært til smykker, da sølv er et blødt ædelmetal, som gør materialet smidigt og formbart.
Specifikationer
Varenummer DW-ADW00400081
EAN 7315030013054
Brands Daniel Wellington
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Ringe
Materiale Forgyldt 925 Sterling Sølv
Farve Guld

Vores kunder elsker os