SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Daniel Wellington Gavesæt Classic Sheffield 40 Med Natorem DW00500002

Daniel Wellington ure har et klassisk og tidsløst design. Urene er smalle og elegante med rene linje og uden for mange funktioner. Alle remme kan udskiftes, og udvalget af tidløse farvekombinationer gør, at de alle sammen udtrykker noget forskelligt. Du vælger selv, hvilken rem du vil bære, og du kan ændre mening – så den passer til dit tøj, til en hvilken som helst anledning og til dit humør. På den måde er det muligt at bære forskellige ure alle ugens dage.

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Daniel Wellington
Et tilfældigt møde mellem den tyske stifter Filip Tysander og den engelske herre Daniel Wellington fik ideen om et urmærke til den engelske gentleman til at spire. Det minimalistiske og raffinererede er grundstenene i det klassiske design.

Daniel Wellington ure har et klassisk og tidsløst design. Urene er smalle og elegante med rene linjer og uden for mange funktioner. Med sine mange kollektioner og designs finder du nemt et ur, som passer til dine behov og ønsker.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for lang holdbarhed og kvalitet.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer ADW00500002
EAN 7350068249549
Køn Herreure
Brand Daniel Wellington
Urværk Kvarts
Type Produkt Gavesæt
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Sort
Rem Læderrem
Materiale Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 6 mm.
Urets diameter 40 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Daniel Wellington Gavesæt Classic Sheffield 40 Med Natorem DW00500002

På lager kun 1 stk. tilbage!

21% rabat

Vejl. Pris: 1.595 kr

Specialpris 1.245 kr

Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på