Dissing Chrono Blue/Gold

Lagerstatus: På lager

995 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Dissing Chrono Blue/Gold

Dissing Watches blev grundlagt af to urentusiatier i Aarhus, Danmark. Brandet er designet i Danmark med fokus på det klassiske og elegante look. DIssing Watches blev grundlagt med en ambition om at skabe det perfekte herreur til en pris på under 1.000 DKK. Dette er lykkedes med deres første serie af chronograf herreure til 895 DKK. Efterfølgende har man lanceret "steel-serien" med stållænker i høj kvalitet til blot 995 DKK, og nu kan du få den helt nye Chrono serie til blot 995 DKK!  Målet om en højere kvalitet til en fair pris er helt sikkert opnået med Dissing urerne. Når du køber et Dissing Chrono får du et super lækkert herreur med en solid vægt og elegant design. Netop den høje kvalitet til en lav pris gør, at Dissing Watches hurtigt er blevet en bestseller i Danmark. 

Dissing Chrono Blue/Gold har et moderne design, hvor lænke og markeringer er udført i guld-tonet stål, mens urskiven er i mørkeblå. Uret har et kvarts urværk, som normalt kun findes på herreure til en meget højere pris. Uret har stopursfunktion med milisekundviser. Derudover har uvrærket datovisning.

Uret måler 44 mm. i diameter. og er blot 10 mm. tykt. En klassisk og populær størrelse til et herreur. Dissing har mineral glas og et kvarts urværk. 

Ditur.dk tilbyder prisgaranti på alle produkter fra Dissing. Dette betyder at vi løbende tjekker vores priser ift. vores konkurrenter og sikrer, at vores pris er Danmarks bedste pris!

Du kan se de andre ure fra Dissing her

Specifikationer:

  • Diameter: 44 mm
  • Tykkelse: 10 mm
  • Urværk: Kvarts urværk
  • Glas: Mineralglas, brudsikkert
  • Rem: Lænke udført i stål
  • Vandtæt til 3 ATM
  • Varenummer: DissingD29
  • Type: Chrono herreur

Dissing Watches til Danmarks bedste priser hos Ditur.dk

Specifikationer
Varenummer Dissing - D28
Rem Lænke
Remmens farve Guld
Urskivens farve Blå
Urkassens farve Guld
Urværk Kvarts urværk
Mærke Dissing
Bezel Tachymeter
datovisning Datovisning
Autoriseret Autoriseret forhandler
Stopur Stopur
Bredde på rem 22 mm.
kpi De bedste fordele
Materiale Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 10 mm.
Diameter 44 mm.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vores kunder elsker os