LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Nyhed
  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Dissing Collector urboks i brun træ

Denne elegante og solide sorte urboks i træ er ideel til at opbevare dine ure i. Mange har urene liggende i skuffer og skabe, hvor de samler støv, så hvorfor ikke have dem beskyttet i en urboks så de kan holde længere?

OBS: urene på billedet følger ikke med.

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Dissing Watches
Dissing Watches blev i 2018 grundlagt af de to urentusiaster Kasper og Mikkel Dissing. Brandet er designet i Danmark med fokus på det klassiske og elegante look.

Derudover har fokus været at skære fordyrende mellemled fra, hvorfor Dissing tilbyder en meget høj kvalitet til pengene. Med et ur fra Dissing Watches får du dermed et ur, der ligner en million, men ikke koster en million.
Specifikationer
Generelt
Varenummer DUR002
Type opbevaring Urboks
Brand Dissing
Design
Opbevaringsmateriale Træ
Opbevaringsfarve Brun
Foring Kunstlæder
Foringsfarve Sort
Låsfarve Stål
Størrelse
Størrelse (cm) Urboks: 27 x 20 x 9 Puder: 7.5 x 5 x 3.5
Funktioner
Urboks med plads til 8 ure

Dissing Collector boks i brunt træ

På lager

25% rabat

Vejl. Pris: 795 kr

Specialpris 595 kr

Modelserie