SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Dissing Date Leather Gold/Black

Dette ur er perfekt til manden, der gerne vil have et klassisk elegant herreur i høj kvalitet. Uret har en behagelig brun ruskindsrem, der spiller godt sammen med urkassen i guld. Urskiven er sort og er udført i et enkelt tidsløst design.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Dissing Watches
Dissing Watches blev i 2018 grundlagt af de to urentusiaster Kasper og Mikkel Dissing. Brandet er designet i Danmark med fokus på det klassiske og elegante look.

Derudover har fokus været at skære fordyrende mellemled fra, hvorfor Dissing tilbyder en meget høj kvalitet til pengene. Med et ur fra Dissing Watches får du dermed et ur, der ligner en million, men ikke koster en million.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
150 gram
Produktet vejer 150 gram uden emballage
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
Specifikationer
Varenummer Dissing - D40
Køn Herreure
Brand Dissing
Urets diameter 41 mm.
Tykkelse 10 mm.
Urskivens farve Sort
Urkassens farve Guld
Materiale Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Urværk Kvarts
Bredde på rem 22 mm.
Remmens farve Brun
Rem Læderrem
Datovisning Ja
Gram 150 gram

Dissing Date Leather Gold/Black

På lager kun 3 stk. tilbage!

33% rabat

Vejl. Pris: 1.495 kr

Specialpris 995 kr