LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Dissing Day Date Steel Red

Så er den længe ventede Dissing Day Date serie her endelig! Her får du mulighed for, at erhverve dig et af de absolut flotteste Dissing ure til dato. Dissing Day Date uret er den perfekte kombination af et klassisk stilrent udtryk, men med en masse unikke detaljer som f.eks. den rillede urskive, der passer perfekt til den flotte 316L stållænke og den specielle "takkede" urkrans. Man får føles af et retro ur blandet med moderne teknologi, hvoraf kan nævnes, at uret er vandtrykstestet til 100 meter (10 ATM) og er udstyret med ridsefrit safirglas. Denne flotte model kommer i en farvekombination af blå og stål, som vi vil påstå vil klæde enhver ursamling.

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Dissing Watches
Dissing Watches blev i 2018 grundlagt af de to urentusiaster Kasper og Mikkel Dissing. Brandet er designet i Danmark med fokus på det klassiske og elegante look.

Derudover har fokus været at skære fordyrende mellemled fra, hvorfor Dissing tilbyder en meget høj kvalitet til pengene. Med et ur fra Dissing Watches får du dermed et ur, der ligner en million, men ikke koster en million.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Vægt
Produktet vejer 150 gram uden emballage
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Specifikationer
Generelt
Varenummer D1093
EAN 5740002787084
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Dissing
Movement
Urværk Kvarts
Kaliber Hattori VJ55
Design
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Rød
Bezel farve Stål
Remmens farve Stål
Rem Jubilee, Lænke
Materiale 316L Kirurgisk stål
Størrelse
Urets diameter 41 mm.
Tykkelse 10 mm.
Vægt 150 gram
Rembredde 22 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Låsetype Foldelås
Lumen Super-LumiNova
Datovisning Ja

Dissing Day Date Steel Red

På lager

20% rabat

Vejl. Pris: 1.495 kr

Specialpris 1.195 kr