SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Dissing Diver Automatic Silver/Gold/Green

Med dette Dissing Diver Automatic Silver/Gold/Green får du er kvalitets automatisk ur med det overlegne Seiko NH35A urværk. Uret er et elegant herreur i et two tone stål/guld look med en unik grøn urskive. Det betyder, at lænke og urkasse er i two tone stål/guld, hvilket efterlader et minimalistisk indtryk. 

Dissing Diver Automatic er den nyeste serie fra Dissing Watches, og det er ikke uden grund, at denne serie kan bryste sig af stemplet Diver. Uret kan med sine 100 meter / 10 ATM nemlig bruges til dykning. Hver eneste ur fra denne model serie har gennemgået en trykprøvning, hvor de alle har bestået med +20 ATM.

Dissing Diver designet med stort fokus på kvalitet, hvor der i gennem hele processen er tilvalgt de bedste materialer. Mere specifikt er uret udført i rustfrit kirurgisk 316L stål, ligesom det er udstyret med ridsefrit safirglas. Det er også værd at nævne, at uret er udstyret med et automatisk urværk.

En sidste, men vigtig detalje med Dissing diver serien er den elegante, men samtidig robuste jubilee-lænke - lænken er udført med hele 5 led på tværs, hvilket betyder maksimal komfort. Lænken er designet, så du stort set ikke mærker, at du har den på!

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Dissing Watches
Dissing Watches blev i 2018 grundlagt af de to urentusiaster Kasper og Mikkel Dissing. Brandet er designet i Danmark med fokus på det klassiske og elegante look.

Derudover har fokus været at skære fordyrende mellemled fra, hvorfor Dissing tilbyder en meget høj kvalitet til pengene. Med et ur fra Dissing Watches får du dermed et ur, der ligner en million, men ikke koster en million.
Automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Vægt
Produktet vejer 200 gram uden emballage
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Gangreserve
Uret har en gangreserve på 52 timer
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Specifikationer
Generelt
Varenummer Diverautomaticsilvergreen
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Dissing
Movement
Urværk Automatisk
Gangreserve 52 timer
Design
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Grøn
Remmens farve Stål
Rem Lænke, Two-Tone
Urkasse materiale 316L Kirurgisk stål
Størrelse
Urets diameter 43 mm.
Tykkelse 10 mm.
Vægt 200 gram
Rembredde 22 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Låstype Foldelås
Lumen Super-LumiNova
Datovisning Ja

Dissing Diver Automatic Silver/Gold/Green

På lager kun 3 stk. tilbage!

50% rabat

Vejl. Pris: 2.995 kr

Specialpris 1.495 kr

Modelserie