Dissing Diver Silver/Green

På lager

1.995 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Dissing Diver Silver/Green

Med dette Dissing Diver Silver/Green får du et elegant herreur i stål look med en unik grøn urskive. Det betyder, at lænke og urkasse er i stål, hvilket efterlader et minimalistisk indtryk. 

Dissing Diver er den nyeste serie fra Dissing Watches, og det er ikke uden grund, at denne serie kan bryste sig af stemplet Diver. Uret kan med sine 200 meter / 20 ATM nemlig bruges til dykning. Hver eneste ur fra denne model serie har gennemgået en trykprøvning, hvor de alle har bestået med +20 ATM.

Dissing Diver designet med stort fokus på kvalitet, hvor der i gennem hele processen er tilvalgt de bedste materialer. Mere specifikt er uret udført i rustfrit kirurgisk 316L stål, ligesom det er udstyret med ridsefrit safirglas. Det er også værd at nævne, at uret er udstyret med et kvalitetsurværk fra Japan ved navn Miyota. Samtidig har uret monteret en drejekrans samt skruekrone - der lige sætter det sidste touch på den høje kvalitet. Med andre ord får du et hårdført og stilrent herreur med Dissing Diver.

En sidste, men vigtig detalje med Dissing diver serien er den elegante, men samtidig robuste jubilee-lænke - lænken er udført med hele 5 led på tværs, hvilket betyder maksimal komfort. Lænken er designet, så du stort set ikke mærker, at du har den på!

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Dissing Watches
Dissing Watches blev i 2018 grundlagt af de to urentusiaster Kasper og Mikkel Dissing. Brandet er designet i Danmark med fokus på det klassiske og elegante look.

Derudover har fokus været at skære fordyrende mellemled fra, hvorfor Dissing tilbyder en meget høj kvalitet til pengene. Med et ur fra Dissing Watches får du dermed et ur, der ligner en million, men ikke koster en million.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
200 gram
Produktet vejer 200 gram uden emballage
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder dykning med iltflaske.
Specifikationer
Brands Dissing
Urværk Kvarts
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Grøn
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Bredde på rem 22 mm
Gram 200 gram
Datovisning Datovisning
Lænkens materiale 316L Kirurgisk stål
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 12 mm.
Urets diameter 43 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os