SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Dissing Diver Silver/Rose/Grey

Med dette Dissing Diver Silver/Rose/Grey får du et elegant herreur i et two tone stål/rosaguld look. Det betyder, at lænke og urkasse er i two tone stål/rosaguld, hvilket efterlader et minimalistisk indtryk. 

Dissing Diver er den nyeste serie fra Dissing Watches, og det er ikke uden grund, at denne serie kan bryste sig af stemplet Diver. Uret kan med sine 200 meter / 20 ATM nemlig bruges til dykning. Hver eneste ur fra denne model serie har gennemgået en trykprøvning, hvor de alle har bestået med +20 ATM.

Dissing Diver designet med stort fokus på kvalitet, hvor der i gennem hele processen er tilvalgt de bedste materialer. Mere specifikt er uret udført i rustfrit kirurgisk 316L stål, ligesom det er udstyret med ridsefrit safirglas. Det er også værd at nævne, at uret er udstyret med et kvalitetsurværk fra Japan ved navn Miyota. Samtidig har uret monteret en drejekrans samt skruekrone - der lige sætter det sidste touch på den høje kvalitet. Med andre ord får du et hårdført og stilrent herreur med Dissing Diver.

En sidste, men vigtig detalje med Dissing diver serien er den elegante, men samtidig robuste jubilee-lænke - lænken er udført med hele 5 led på tværs, hvilket betyder maksimal komfort. Lænken er designet, så du stort set ikke mærker, at du har den på!

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Dissing Watches
Dissing Watches blev i 2018 grundlagt af de to urentusiaster Kasper og Mikkel Dissing. Brandet er designet i Danmark med fokus på det klassiske og elegante look.

Derudover har fokus været at skære fordyrende mellemled fra, hvorfor Dissing tilbyder en meget høj kvalitet til pengene. Med et ur fra Dissing Watches får du dermed et ur, der ligner en million, men ikke koster en million.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
200 gram
Produktet vejer 200 gram uden emballage
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
Skruekrone
En skruekrone skal skrues helt tæt på urkassen, for at uret lukker af for vand ved høje tryk. Dette er f.eks. vigtigt, hvis man er på udkig efter et ur man kan dykke med.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
Specifikationer
Varenummer D108
Køn Herreure
Brand Dissing
Urets diameter 43 mm.
Tykkelse 10 mm.
Urskivens farve Grå
Urkassens farve Grå
Materiale 316L Kirurgisk stål
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Safirglas
Urværk Kvarts
Bredde på rem 22 mm.
Remmens farve Rosaguld
Rem Lænke
Krone Skruekrone
Datovisning Ja
Gram 200 gram

Dissing Diver Silver/Rose/Grey

På lager

1.995 kr