SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Dissing Ladies Two Tone Gold/Silver/Blue

Dissing Ladies er et klassisk dameur med en unik farvekombination af guld, sølv og blå, som er gennemgående i urets design. Som en elegant detalje er uret udstyret med tjekkiske sten i urkransen og en two-tone jubilee-lænke. Uret målet 38 mm i diameter og 10 mm i tykkelsen, hvilket er en populær kvindestørrelse. 

Dissing Ladies er den første serie af kvindeure fra Dissing Watches. Brandet er designet i Danmark med fokus på enkelthed og stilrent minimalisme.  

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Dissing Watches
Dissing Watches blev i 2018 grundlagt af de to urentusiaster Kasper og Mikkel Dissing. Brandet er designet i Danmark med fokus på det klassiske og elegante look.

Derudover har fokus været at skære fordyrende mellemled fra, hvorfor Dissing tilbyder en meget høj kvalitet til pengene. Med et ur fra Dissing Watches får du dermed et ur, der ligner en million, men ikke koster en million.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for lang holdbarhed og kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
90 gram
Produktet vejer 90 gram uden emballage
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., ligesom du også kan bruge det under svømning i kortere tid.

Vi anbefaler dog, at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis man er i vandet i længere tid.
Specifikationer
Varenummer DissingLTTGSB20
EAN 5740002798813
Køn Dameure
Brand Dissing
Urværk Kvarts
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Blå
Remmens farve Guld
Rem Lænke
Materiale Rustfrit stål
Bredde på rem 18 mm.
Gram 90 gram
Datovisning Datovisning
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 10 mm.
Urets diameter 38 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Dissing Ladies Two Tone Gold/Silver/Blue

På lager

995 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på