Dissing Leather Silver/Blue

På lager

995 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Dissing Leather Silver/Blue

Dette ur er perfekt til manden, der gerne vil have tidsløst dansk design. Uret har en behagelig sort læderrem, der spiller godt sammen med urkassen i rustfrit stål. Den traditionelle sekundviser fungerer som stopur. 

Dissing Watches
Dissing Watches blev i 2018 grundlagt af de to urentusiaster Kasper og Mikkel Dissing. Brandet er designet i Danmark med fokus på det klassiske og elegante look.

Derudover har fokus været at skære fordyrende mellemled fra, hvorfor Dissing tilbyder en meget høj kvalitet til pengene. Med et ur fra Dissing Watches får du dermed et ur, der ligner en million, men ikke koster en million.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet. Læderremmen er one-size og passer derfor alle håndled.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Specifikationer
Varenummer Dissing Leather Silver/Blue
Mærke Dissing
Urværk Kvarts urværk
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Blå
Remmens farve Sort
Rem Læderrem
Garanti 2 års garanti
Stopur Stopur
Autoriseret Autoriseret forhandler
Bredde på rem 20 mm
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 10 mm.
Diameter 42 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os