Dissing MK1 D1393

25% rabat

Vejl. Pris: 995 kr

Specialpris 746 kr

Udgået - kommer ikke igen

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Dissing MK1 D1393

Uret måler 42 mm. i diameter. og er blot 10 mm. tykt. En klassisk og populær størrelse til et herreur. 

Dissing
Dissing blev i 2018 grundlagt af de to urentusiaster Kasper og Mikkel Dissing. Brandet er designet i Danmark med fokus på det klassiske og elegante look.

Dissing tilbyder en meget høj kvalitet til pengene, derfor har fokus også været at skære fordyrende mellemled fra. Med et ur fra Dissing får du dermed et ur, der ligner en million, men ikke koster en million.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer D1393
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Dissing Dissing blev i 2018 grundlagt af de to urentusiaster Kasper og Mikkel Dissing. Brandet er designet i Danmark med fokus på det klassiske og elegante look. Dissing tilbyder en meget høj kvalitet til pengene, derfor har fokus også været at skære fordyrende mellemled fra. Med et ur fra Dissing får du dermed et ur, der ligner en million, men ikke koster en million.
Urværk
Urværk Kvarts Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Design
Farve på urkasse Sort
Farve på urskive Sort
Farve på urkrans Sort
Farve på rem Sort
Rem Læder En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Urkasse materiale Rustfrit stål Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Størrelse
Diameter 42 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameterstørrelser runder vi op eller ned til nærmeste hele tal.
Tykkelse 10 mm
Rembredde 20 mm
Egenskaber
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 m Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv. Vi anbefaler at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis du gerne vil være i vand med uret på.
Glas Safirglas Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
Funktioner Kronografer Kronografer er de runde cirkler inde i urskiven og har forskellige funktioner som sekunder, minutter, ugedage mv. Stopur
Anmeldelser

Andre kunders anmeldelse af produktet

Lækkert og simpelt ur
Flot grøn farve på skiven og simpelt design
H.J. - 12. maj 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på MK1 D1242
Stilfuld
Klassisk, stillfuld og elegant ur. Den føles rigtig godt på armen og den vejer ikke for meget. Den er godkendt til hverdagens og speciel brug.
Marjan Ciba - 9. maj 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på MK1 D1286
Flot ur
uret er rigtigt flot, lidt mere afdæmpet grøn end på billeder, men for mit vedkommende var det en positiv overraskelse :-D
Louie - 2. maj 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på MK1 D1242
Let og pænt
Jeg er glad for mit ur, det er det letteste ur jeg har i samlingen, men designet gør det op for mig
Gert - 21. apr. 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på MK1 D1242
Simpelt og stilrent, meen..
Uret er flot og stilrent. Det har en fin vægt. Desværre fremstår skiven slet ikke nær så grøn som på billede. Det ved man på forhånd, men synes at forskellen er ret markant. Samtidigt sidder lænkerne ikke specielt tæt og det rasler derfor meget.
Martin - 17. feb. 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på MK1 D1242
Første men ikke sidste ur
Mine første to ure fra Dissing var mk1. Blå Skive med jubilee lænke og sort Skive med brun læder rem. Begge lækre ure som satte gang i en helt ny besættelse. Fik et tredje mk1 af fruen som var rosegold med blå Skive. Da det fik en selvbruner rem på var det pludselig favorit uret. I hvert fald en tæt kamp om første pladsen. Og så i farve kombination jeg ikke selv havde tænkt på at købe men ikke desto mindre er fantastisk flot ur. 👍
klaus j - 3. feb. 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på MK1 D1286

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.