LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Nyhed
Limited

Dette ur er en limited edition, hvilket betyder, at modellen kun produceres i et begrænset antal, der ofte er nummereret. Du skal derfor ikke vente for længe, hvis du vil være sikker på, at nå at anskaffe dig et eksemplar af lige netop denne model, da den udgår af kollektionen, så snart der er udsolgt.

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

DISSING MK9 BLUE SET LIMITED EDITION

Dette limited edition MK9 ur, får du hele tre forskellige remme med, så du kan personligegøre dit ur. Der medfølger en både en behagelig silikonerem, en natorem og en lænke der er en kombination af børstet og blank stål med. Dissing MK9 designet har stort fokus på kvalitet, hvor der igennem hele processen er tilvalgt de bedste materialer. Mere specifikt er uret udført i rustfrit kirurgisk 316L stål, ligesom det er udstyret med ridsefrit safirglas. Det er også værd at nævne, at uret er udstyret med et kvalitetsurværk fra Japan Seiko VD53. Med andre ord får du et hårdført og stilrent herreur med Dissing MK9. 

Denne model er limiteret til 500 stk. 

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Dissing Watches
Dissing Watches blev i 2018 grundlagt af de to urentusiaster Kasper og Mikkel Dissing. Brandet er designet i Danmark med fokus på det klassiske og elegante look.

Derudover har fokus været at skære fordyrende mellemled fra, hvorfor Dissing tilbyder en meget høj kvalitet til pengene. Med et ur fra Dissing Watches får du dermed et ur, der ligner en million, men ikke koster en million.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
Natorem
En kvalitetsrem i stof - også kaldet en natorem. Det er en behagelig og slidstærk rem, der føles rar om håndleddet.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Vægt
Produktet vejer 80 gram uden emballage
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Specifikationer
Generelt
Varenummer D1090
EAN 5740002787336
Type ur Armbåndsur
Gavesæt inklusiv Ur, Rem
Køn Herre
Brand Dissing
Movement
Urværk Kvarts
Kaliber Seiko VD53
Design
Limiteret antal 500 stk. produceret
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Blå
Bezel farve Sort
Remmens farve Sort
Rem Nato
Materiale 316L Kirurgisk stål
Størrelse
Urets diameter 43 mm.
Tykkelse 11 mm.
Vægt 80 gram
Rembredde 22 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Låsetype Butterfly-lås
Lumen Luminova
Datovisning Ja

DISSING MK9 BLUE SET LIMITED EDITION

På lager - Begrænset mængde

15% rabat

Vejl. Pris: 1.995 kr

Specialpris 1.695 kr