LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Dissing Solbriller Mijas Transparent

Med disse solbriller fra Dissing får du et par solbriller i et klassisk og tidsløst design. Solbrillerne er udført i acetat, hvilket er et bæredygtigt materiale. Hvis du kan lide bæredygtig mode og forsøger at undgå plast, så er disse solbriller måske lige dem, du har brug for. Celluloseacetat er en af ​​de tidligste kendte plantebaserede syntetiske fibre. Det er innovativt, holdbart og skader ikke miljøet på nogen måde. Alt i alt er disse solbriller det perfekte valg.

Medfølger:
Ét par solbriller
Ét styk mikrofiberklud 

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Dissing Watches
Dissing Watches blev i 2018 grundlagt af de to urentusiaster Kasper og Mikkel Dissing. Brandet er designet i Danmark med fokus på det klassiske og elegante look.

Derudover har fokus været at skære fordyrende mellemled fra, hvorfor Dissing tilbyder en meget høj kvalitet til pengene. Med et ur fra Dissing Watches får du dermed et ur, der ligner en million, men ikke koster en million.
Glasdiameter
Diameteren på dette glas måler 50 mm.
Næsebro
Bredden på denne næsebro måler 15 mm.
Glasfarve
Denne solbrille har et glas i en grå/mørk nuance.
Stellængde
Solbrillestellet måler 14 cm.
Specifikationer
Generelt
Varenummer DSU002
EAN 5740002797427
Type accessory Solbriller
Køn Dame, Herre
Brand Dissing
Design
Materiale accessories Acetat
Farve accessories Transparent
Solbrilleglas farve Grå
Størrelse
Solbrilleglas diameter 50 mm.
Stellængde 14 cm.
Næsebro 15 mm.

Dissing Solbriller Mijas Transparent

På lager

42% rabat

Vejl. Pris: 699 kr

Specialpris 399 kr

Modelserie