SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Dissing Tuatara Steel Black Gold

Med dette ur fra danske Dissing får du et yderst moderne og klassisk udtryk med 3 kronografer, der passer aldeles godt sammen med selve modelnavnet "Tuatara", der også bruges om en New Zealandsk broøgle, der har hele 3 øjne. En sjov fun fact til urskivens design, hvor de 3 subdials repræsenterer 3 øjne. Derudover får du som altid en hel masse kvalitet for pengene, hvoraf kan nævnes; 10 ATM (vandtrykstestet til 100 meter), ridsefrit safirglas, højkvalitets japansk urværk og rustfri two-tone stållænke. Denne model kommer i en unik farvekombination af sort, stål og guld, der vil passe perfekt ind i enhver ursamling. Uret kommer med en 46mm urskive, der er en lille smule større end typiske herrestørrelser.  

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Dissing Watches
Dissing Watches blev i 2018 grundlagt af de to urentusiaster Kasper og Mikkel Dissing. Brandet er designet i Danmark med fokus på det klassiske og elegante look.

Derudover har fokus været at skære fordyrende mellemled fra, hvorfor Dissing tilbyder en meget høj kvalitet til pengene. Med et ur fra Dissing Watches får du dermed et ur, der ligner en million, men ikke koster en million.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Two-Tone Lænke
En flot kvalitetslænke i two-tone. Det betyder, at du får en flot lænke i to farvekombinationer. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for lang holdbarhed og kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare mere end 10 ATM.
Specifikationer
Varenummer d1007
EAN 5740002792590
Køn Herreure
Brand Dissing
Urværk Kvarts
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Guld, Stål
Rem Lænke, Two-Tone Lænke
Materiale Rustfrit stål
Bredde på rem 22 mm.
Datovisning Datovisning
Stopur Stopur
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 11 mm.
Urets diameter 46 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Dissing Tuatara Steel Black Gold

På lager

1.195 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på