OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Dissing x Pilgrim Quad Gavesæt Hearts

På lager

Pris: 1.398 kr

Nu kun: 998 kr

Dissing Ladies Gold/Silver   +595 kr
Pilgrim Sophia Ørestikker Guldbelagt   +79 kr
Pilgrim Sophia Dangle Øreringe Guldbelagt   +129 kr
Pilgrim Sophia Krystal Halskæde Forgyldt   +195 kr

* Påkrævede felter

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Dissing x Pilgrim Quad Gavesæt Hearts

Det perfekte gavesæt til en du holder af og som fortjener noget ekstra! til damer, I dette gavesæt får du absolut værdi for pengene med et højkvalitets ur fra Dissing sammensat med 2 par øreringe og 1 halskæde alt sammen fra Pilgrim Jewelley. En flot julegave de fleste vil blive glade for at åbne op juleaften eller enhver anden dag. Uret måler 38 mm. i diameter, hvilket er en feminin kvindestørrelse på håndleddet. Det guldfarvede ur matcher perfekt med de 3 forgyldte smykker. Halskæden har en fin lille sten, og så hører der to sæt øreringe med - Et par Dangle øreringe og et par ørestikkers. Du kan læse mere om alle produkter fra gavesættet herunder, men vi gør opmærksom på, at der kun er et begrænset antal til salg til denne specielle tilbudspris.    

Dette gavesæt består af:

  1. Ur: Dissing Ladies Gold/Silver
  2. Halskæde: Pilgrim Sophia Krystal Halskæde Forgyldt
  3. Dangle Øreringe: Pilgrim Sophia Dangle Øreringe Guldbelagt
  4. Stikker Øreringe: Pilgrim Sophia Ørestikker Guldbelagt
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., ligesom du også kan bruge det under svømning i kortere tid.

Vi anbefaler dog, at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis man er i vandet i længere tid.
24 Karat Guldbelægning på 925 Sterling Sølv
Smykket er forgyldt med en 24 karat guldbelægning der er stemplet med et 1000 stempel. Karat går fra 1-24, hvor 24 karat er rent guld. Smykket er af 925 sterling sølv forgyldt i 24 karat guld.
Specifikationer
Varenummer D-94 + 602032091 + 601712073 + 601712083
Køn Damesmykker, Dameure
Brand Gavesæt
Urværk Kvarts
Type Gavesæt
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Guld
Rem Lænke
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Mineralglas
Urets diameter 38 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale 24 Karat Guldbelægning
Farve Guld

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på