OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Dissing x Son of Noa All Gold Gavesæt

På lager

Pris: 1.390 kr

Nu kun: 1.090 kr

Dissing MK9 Gold/Black   +695 kr
SON of NOA bracelet Gold panzer-Længde 23 cm   +395 kr

* Påkrævede felter

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Dissing x Son of Noa All Gold Gavesæt

Det perfekte julegavesæt til en stilet aften i pænt tøj eller bare hvis hverdags outfittet trænger til lidt ekstra. Med dette gavesæt får du både et eksklusivt Dissing ur og et Son of Noa armbånd i flot design til en skarp pris. Dissing uret er udført i et lækkert gold/Black design med guldfarvet stållænke, sort urskive og sort urkrans, og så er det sammensat med et lækkert bestseller panzer armbånd fra Son of Noa. En flot sammensætning, som er perfekt til enhver mands smag. Uret går perfekt i spænd med det flotte og enkle anzer armbånd fra Son of Noa. Armbåndet er 23 cm og passer til den gennemsnitlige mand. Dette gavesæt består af: 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare mere end 10 ATM.
Armbånd Omkreds på 23 cm
Armbåndet er 23 cm i omkredsen og passer typisk på et større herrehåndled.
Rustfrit Stål
Rustfrit stål er det mest almindelige materiale at producere ure og smykker i, når det ikke skal være ædelmetal som sølv og guld. Stål anvendes både i ure og smykker, hvor godt kvalitetsstål anvendes. Dette indeholder nikkel, der er bundet meget hårdt, således det ikke hidfører hudgener. Stål kan farves sort eller forgyldes. Ved ure og smykker sker det oftest ved en PVD-behandling, som gør stålet modstandsdygtig overfor ridser og giver stålet et flot skinnende ydre.
Specifikationer
Varenummer 893 006 + MK9-8
Brand Gavesæt
Urværk Kvarts
Type Gavesæt
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Sort
Remmens farve Guld
Rem Lænke
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 11 mm.
Urets diameter 43 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Armbånd
Materiale Rustfrit Stål
Farve Sølv
Smykkestørrelse Armbånd Omkreds 23 cm

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på