Ditur i Løvens Hule, sæson 5


Ejerne bag Ditur ApS, Kasper og Mikkel Dissing, deltog d. 16/1-2020 i femte sæson af Løvens Hule, hvor de stod ansigt til ansigt med fem erfarne iværksættere. Kasper og Mikkel Dissing var heldige, at få en investering hjem fra Jacob Risgaard og Jesper Buch.

Dissing Watches og Lugano i Løvens Hule 


Det ikoniske dansk designede urmærke, Dissing Watches, er designet af Kasper og Mikkel Dissing tilbage i 2018, hvor de havde et ønske om at producere højkvalitetsvarer til skarpe priser. Urene blev vist frem på TV i Løvens Hule, hvor Jesper Buch især var overrasket over designet og kvaliteten. Dissing Watches er et unikt, moderne design og kvaliteten er i top. I dag spænder brandet sig over både herre- og dameure, accessories og meget mere. Alle fordyrende mellemled af skåret væk, og priserne varierer fra 995,- DKK og op til 3.995,- DKK. Du kan se vores udvalg af dansk designede ure fra Dissing Watches lige her.

Et andet dansk designet brand, som blev vist frem i femte sæson af Løvens Hule, var Lugano. Lugano er designet af Kasper og Mikkel Dissing tilbage i 2018 med inspiration fra den lille by Lugano, der ligger i det sydlige Schweiz. Designet på urene bærer præg af en nordisk stil med et strejf af det italienske. Brandet er karakteriseret ved stilrene herre- og dameure af god kvalitet, uden at det skal koste en formue, hvorfor urene ligger i et prisleje på 795,- DKK. Alle urene er designet med omhu, og der er tænkt på de mindste detaljer. Du kan se vores udvalg af dansk designede ure fra Lugano lige her.   

Tvillinger deler samme drøm 


Kasper og Mikkel Dissing er enæggede tvillinger og er født d. 31/10-1992 med blot tre minutters mellemrum. De har altid haft en drøm om at starte egen virksomhed, og var ikke et sekund i tvivl om, at de skulle starte det sammen. Mikkel Dissing fortæller: ”Det at drive virksomhed med sin bror, er noget helt særligt. Det medfører fra tid til anden intriger og skænderier, som måske ikke ville opstå, hvis ikke man var brødre. Jeg tror dog, at dette forhold, Kasper og jeg har sammen, er med til at sikre en stor portion ærlighed overfor hinanden. Vi spilder ikke tiden med middelmådighed – og gør Kasper et stykke arbejde dårligt, så får han det at vide og vice versa”.

Kasper og Mikkel Dissing har siden 2014 drevet webshoppen Ditur sammen, som startede hjemme på drengeværelset i Højbjerg - syd for Aarhus. Siden da har Ditur været i konstant vækst, hvorfor de to brødre har måtte forlade barndomshjemmets trygge rammer. Første stop var på et kontor i Viby J, og sidenhed til et nyopført domicil, som tvillingerne selv fik opført gennem et ejendomsselskab. Her huserer Ditur i dag på Elmegårdsvej 38, 8361 Hasselager, med eget showroom. 

Kasper Dissing tilføjer: ”Vores vækst fra 2014 til nu har konstant forbløffet os begge. Vi er konservativt anlagt, hvorfor vores mål altid har været sat til den sikre side. Det betød også, at vi i flere år måtte opjustere vores forventninger 4-5 gange om året, hvilket vidner om den rejse, vi har været på”. 

Løvens Hule brødre 


Det at være brødre og drive forretning sammen, har vist sig at være en succesfuld affære for Kasper og Mikkel Dissing. Siden deres medvirken i femte sæson af Løvens Hule i 2020, er både antallet af kunder og produkter øget markant. Af den grund kan vi i dag med stolthed kalde os for Danmarks største forhandler af ure online. I kan læse meget mere om historien bag Ditur gennem årene her.