LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Nyhed
Eksklusivt

Ditur.dk er eksklusiv forhandler af netop denne model. Det betyder, at vi er udpeget af leverandøren som den eneste forhandler i Danmark, der må sælge denne unikke model. Som autoriseret forhandler er du sikker på ægtheden af varen.

Premium

Dette er et premium produkt af højeste kvalitet indenfor sin kategori eller brand. Produktet hører til blandt den mere eksklusive ende af produkter, hvor pris og kvalitet følger hinanden i et højere niveau end øvrig muligheder indenfor produktets kategori.

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Edox CO-1 Chronograph BLACK 10250 37R NIR

Uret kommer fra Edox CO-1 serien, som er slidstærke massive ure i absolut ypperste kvalitet. Urene produceres på Edox egen fabrik i Les Genevez, Schweiz og opbygges omkring Edox' egen Swiss Made urværk Edox 102, som er baseret på et Ronda 5030D. Modellen kommer med et quartz urværk, der driver motoren og dermed de 3 kronografer i den gennemførte Black urskive. Uret har datovisning, sort silikonerem, der er spændt fast i den rose gold urkasse af rustfrit stål. Modellen er udført med skruekrone og er vandtæt ned til 100 meter / 10 ATM. Altså et håndværk af et dykkerur, der er gennemført i looket og med en massiv og flot urkasse.

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Edox
Historien om Edox begyndte i Courrendlin, Scheiz i 1884, da brandet blev skabt af urmager ægteparet Ruefli-Flury. Christian Ruefli-Flury forærede sin kone sit først producerede lommeur, der satte gang i historien om Edox.

Edox betyder måling af tid på oldtids græsk og det tog ur brandet patent på. 61 år efter det første lommeur havde Edox ansat 500 urmagere i produktionen i Schweiz, som i dag ligger i Les Genevez, hvor samtlige ure produceres og sendes ud fra.

Brandet byder på en lang Schweizisk tradiotionshistorie med diverse samarbejder og rekorder, herunder verdens tyndeste datovisende ur på 1,4 mm.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
Silikonerem
En lækker rem i silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Vægt
Produktet vejer 160 gram uden emballage
Skruekrone
En skruekrone skal skrues helt tæt på urkassen, for at uret lukker af for vand ved høje tryk. Dette er f.eks. vigtigt, hvis man er på udkig efter et ur man kan dykke med.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 10250 37R NIR
EAN 7640174549467
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Edox
Movement
Urværk Kvarts
Design
Swiss Made Ja
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Sort
Bezel farve Sort
Remmens farve Sort
Rem Silikone
Materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 45 mm.
Tykkelse 16 mm.
Vægt 160 gram
Funktioner
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Låsetype Foldelås
Lumen Ja
Krone Skruekrone
Stopur ja
Datovisning Ja

Edox CO-1 Chronograph Black 10250 37R NIR

På lager kun 1 stk. tilbage!

6.745 kr
Modelserie