Eid gaver

Eid mubarak! Mangler du den perfekte gave til at fejre ramadanens aflslutning? Så kig med lige her!

Eid gaver

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr249
    kr8945
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Længde
Type smykke
Type accessory
Urboks plads
Smykkesten

86 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Eid gaver 2022

 Eid mubarak! Fejr Ramadan med Ditur - Vi har samlet et stort udvalg af oplagte Eid gaver lige her på siden!

Når Ramadanen er ved at nå sin afslutning, så skal det da fejres, og hvordan fejre man det bedre end at give gaver til sig selv og dem man har kært? 

Hos Ditur har vi samlet et stort udvalg af ure og smykker til både mænd og kvinder, så du kan finde den helt rigtige Eid gave til lige præcis den person, som du gerne vil forkæle. 

Eid gaver til mænd

Når du skal finde den helt rigtige Eid gave til ham, som du har kær, så er det altid et svært valg. Derfor har vi hos Ditur samlet et stort udvalg af Eid gaveideer til mænd lige her på siden. En virkelig betydningsfuld gave, som du kan give til ham er et ur. Et ur er mandens måske vigtigste accessory, og han vil derfor næsten altid bære det på sit håndled. Derfor er ure nogle virkelig gode Eid gaver, fordi han ofte vil bære uret, og derfor tænke på personen, som gav ham gaven. Hvis du vil gøre Eid gaven endnu mere personlig og speciel, så kan du vælge at få uret indgraveret med en kort besked eller en dato, så han vil huske det så længe han har uret.

Hos Ditur har vi et stort udvalg af herreure, hvor du kan finde herreure fra store brands såsom: Dissing, Maserati, Emporio Armani, Jaguar, Tommy Hilfiger og mange flere, så du kan finde de helt rigtige ure som Eid gaver lige her på siden.

Eid gaver til kvinder

Leder du efter Eid gaveideer til kvinder? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har nemlig sammensat denne kategori for at hjælpe dig med at udvælge den helt rigtige Eid gave til hende. Nogle oplagte gaver til kvinder er altid smykker og ure, og det skyldes naturligvis, at det er gaver, som alle kvinder sætter stor pris på, og benytter næsten hver dag. Derfor har vi i denne kategori samlet ure og smykker fra de største og mest populære mærker såsom: Michael Kors, Milani, Rosefield, Sif Jakobs og mange flere. Derfor kan du finde den helt rigtige Eid gave til hende. 

Derudover har du også mulighed for at få uret eller smykket indgraveret, så det kan blive en lidt mere mindeværdi gave.

Prisgaranti og dag til dag-levering på Eid gaver

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på Eid gaver. Det betyder, hvis du finder den samme gave til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Eid gaver? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

3