Elegant armbånd i rosafarve med sten

På lager

149 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Elegant armbånd i rosafarve med sten

Armbåndet er i rustfrit stål med rosaguldlegering. Det har en smuk detalje med sten i hver ende af "ringen". Armbåndet er onesize med indvendigt mål på 16 cm.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Rustfrit Stål
Rustfrit stål er det mest almindelige materiale at producere ure og smykker i, når det ikke skal være ædelmetal som sølv og guld. Stål anvendes både i ure og smykker, hvor godt kvalitetsstål anvendes. Dette indeholder nikkel, der er bundet meget hårdt, således det ikke hidfører hudgener. Stål kan farves sort eller forgyldes. Ved ure og smykker sker det oftest ved en PVD-behandling, som gør stålet modstandsdygtig overfor ridser og giver stålet et flot skinnende ydre.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Omkreds på 16 cm
Armbåndet er 16 centimeter i omkreds og passer til et typisk mindre kvindehåndled. Hvis armbåndet har elastik tråd kan det nemt passe et almindeligt herre håndled også.
Specifikationer
Varenummer armbånd2
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Smykketype Armbånd
Materiale Stål
Farve Rosaguld
Omkreds/Længde 16 cm

Vores kunder elsker os