🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

Nyhed
-80%

Emporio Armani Esedra ARS8651

På lager kun 3 stk. tilbage!

80% rabat

Vejl. Pris: 7.995 kr

Specialpris 1.595 kr

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Emporio Armani Esedra ARS8651

Super flot og elegant Emporio Armani Esedra ARS8651 med yderst behagelig stållænke. Uret har et præcist Swiss-made automatisk urværk, datovisning og flot sekundvisere. Den hvide/stål farvede urskive, urkassen og stål lænken giver et elegant look, som du både kan bruge til hverdag og til fest.

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Emporio Armani
Emporio Armani er et anerkendt fashionbrand med mange års erfaring fra modeverdenen. Giorgio Armani startede Emporio Armani i 1975 i Italien og har siden arbejdet sammen med kendte designere fra hele verdenen. Det har også givet Armani titlen som den mest succesfulde designer af italiensk oprindelse.

Armanis kollektion af herre- og dameure spænder bredt. Alt fra elegante og tidsløse ure til moderne former og materialer samt Connected watches. De har altså en bred vifte af designs, så enhver kan finde det ideelle ur.
Brugsanvisning
Der medfølger enten en fysisk brugsanvisning eller den kan findes online. Brugsanvisningen er enten på dansk eller engelsk.
Automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv.

Vi anbefaler at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis du gerne vil være i vand med uret på.
Lænke
En flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses med et lænkeværktøj, som du kan tilkøbe. OBS. flexlænker kan IKKE tilpasses.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Specifikationer
Generelt
Varenummer ARS8651
EAN 4053858864238
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Emporio Armani
Movement
Urværk Automatisk
Design
Swiss Made Ja
Farve på urkasse Stål
Farve på urskive Hvid/stål
Farve på bezel Stål
Farve på rem Stål
Remtype Lænke
Urkasse materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 42 mm
Tykkelse 13 mm
Rembredde 22 mm
Funktioner
Brugsanvisning På dansk/engelsk eller online
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Safirglas
Datovisning Ja
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.