SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Emporio Armani AR80032

Ditur er autoriseret forhandler af Emporio Armani. Det betyder at du er sikret ægtheden af dit ur samt har du får 2-års garanti. Alle vores Armani ure bliver sendt med original urboks og garantibevis. Med dette Armani gavesæt får du det perfekte match mellem ur og manchetknapper.

Emporio Armani
Emporio Armani er et anerkendt fashionbrand med mange års erfaring fra modeverdenen. Giorgio Armani startede Emporio Armani i 1975 i Italien og har siden arbejdet sammen med kendte designere fra hele verdenen. Det har også givet Armani titlen som den mest succesfulde designer af italiensk oprindelse.

Armanis kollektion af herre- og dameure spænder bredt. Alt fra elegante og tidsløse ure til moderne former og materialer samt Connected watches. De har altså en bred vifte af designs, så enhver kan finde det ideelle ur.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer AR80032
EAN 4013496605952
Køn Herre Accessories, Herreure
Brand Emporio Armani
Urværk Kvarts
Type Produkt Gavesæt
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Blå
Remmens farve Blå
Rem Læderrem
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 9 mm.
Urets diameter 43 mm.

Emporio Armani Gavesæt AR80032

Udgår - kommer ikke igen

11% rabat

Vejl. Pris: 1.695 kr

Specialpris 1.495 kr

Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på