SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Emporio Armani Gianni T-bar AR11270

Med dette Armani ur får du et klassisk design ur, som appellerer til den klassiske og moderne kvinde. Vil du gerne løfte dit wrist-game til det næste niveau? Så er dette produkt helt sikkert løsningen! Uret har en klassisk og elegant smal læderrem, hvilket giver uret et feminint udtryk. Urskiven er hvid, hvor afmærkningerne er udsmykket med små fine sten. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Emporio Armani
Emporio Armani er et anerkendt fashionbrand med mange års erfaring fra modeverdenen. Giorgio Armani startede Emporio Armani i 1975 i Italien og har siden arbejdet sammen med kendte designere fra hele verdenen. Det har også givet Armani titlen som den mest succesfulde designer af italiensk oprindelse.

Armanis kollektion af herre- og dameure spænder bredt. Alt fra elegante og tidsløse ure til moderne former og materialer samt Connected watches. De har altså en bred vifte af designs, så enhver kan finde det ideelle ur.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Specifikationer
Generelt
Varenummer AR11270
EAN 4013496606089
Type ur Armbåndsur
Køn Dame
Brand Emporio Armani
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Sort
Rem Læder
Størrelse
Urets diameter 32 mm.
Tykkelse 8 mm.
Rembredde 14 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas

Emporio Armani Gianni T-bar AR11270

Udgået - kommer ikke igen

45% rabat

Vejl. Pris: 2.195 kr

Specialpris 1.195 kr

Modelserie