OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Nyhed
Produktbeskrivelse

Detaljer

Emporio Armani Gianni T-Bar AR11342

Flot stål ur med automatisk mekanisk urværk. Uret måler 28 mm. i diameter. En klassisk og populær størrelse til et dameur. Uret har en unik urskive i rosaguld samt lænke og urkasse i rosaguld. Et fint og enkelt ur til den klassiske kvinde fra det verdenskendte modehus. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Emporio Armani
Emporio Armani er et anerkendt fashionbrand med mange års erfaring fra modeverdenen. Giorgio Armani startede Emporio Armani i 1975 i Italien og har siden arbejdet sammen med kendte designere fra hele verdenen. Det har også givet Armani titlen som den mest succesfulde designer af italiensk oprindelse.

Armanis kollektion af herre- og dameure spænder bredt. Alt fra elegante og tidsløse ure til moderne former og materialer samt Connected watches. De har altså en bred vifte af designs, så enhver kan finde det ideelle ur.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., ligesom du også kan bruge det under svømning i kortere tid.

Vi anbefaler dog, at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis man er i vandet i længere tid.
Specifikationer
Varenummer AR11342
EAN 4064092012347
Køn Dameure
Brand Emporio Armani
Urværk Kvarts
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Rosaguld
Remmens farve Rosaguld
Rem Lænke
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Mineralglas
Urets diameter 28 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Emporio Armani Gianni T-Bar AR11342

På lager

16% rabat

Vejl. Pris: 3.095 kr

Specialpris 2.595 kr

Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på