OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Nyhed
Produktbeskrivelse

Detaljer

Emporio Armani Gianni T-Bar AR11344

Med dette smukke ur fra Emporio Armani får du et moderne og klassisk ur. Urremmen består af en unik blå læderrem med sølv detaljer, som ses ved urkassen. Urets urskive er udsmykket med romertal og en flot hvid marmor urskive, hvilket giver et elegant og feminint udtryk. Glasset på dette ur er brudsikkert mineralglas, som er hårdere end almindeligt glas på grund af behandlingen. Det har derfor sværere ved at splintre, hvis der skulle opstå en skade. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Emporio Armani
Emporio Armani er et anerkendt fashionbrand med mange års erfaring fra modeverdenen. Giorgio Armani startede Emporio Armani i 1975 i Italien og har siden arbejdet sammen med kendte designere fra hele verdenen. Det har også givet Armani titlen som den mest succesfulde designer af italiensk oprindelse.

Armanis kollektion af herre- og dameure spænder bredt. Alt fra elegante og tidsløse ure til moderne former og materialer samt Connected watches. De har altså en bred vifte af designs, så enhver kan finde det ideelle ur.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer AR11344
EAN 4064092012309
Køn Dameure
Brand Emporio Armani
Urværk Kvarts
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Blå
Rem Læderrem
Bredde på rem 14 mm.
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Urets diameter 32 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Emporio Armani Gianni T-Bar AR11344

På lager kun 2 stk. tilbage!

2.595 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på