SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Hybrid

Dette ur er en kombination af et gammelt analog design blandet med moderne teknologi, som man ser i smartwatches. Du får derfor det bedste fra begge verdener, da du beholder det traditionelle udseende, men samtidig kan bruge uret til alle nutidige digitale opgaver, som at styre musikken eller tjekke din puls direkte fra uret. Hvilke features uret har afhænger dog af den enkelte model.

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Emporio Armani Renato Connected Smartwatch Hybrid ART3030

Emporio Armani ART3030 er en del af renato-serien, som har et klassisk look med kronograf. Denne flotte model er udført i rustfristål med en sort urskive og sort læderrem. Armani Renato har et multifunktions kvarts urværk, der er vandtæt til 3 ATM, som svarer til et tryk på 30 meter. Uret er af den bedste kvalitet og designet af Giorgio Armani ham selv, hvilket er et must-have for alle urelskere og mænd, der går op i måde. Dette flotte Armani herreur passer perfekt til business-casual looket, men går også godt til jeans og en t-shirt. Et hverdags ur, der kan bruges til alle lejligheder. 

Emporio Armani ART3030 er et Connected Smartwatch, som tracker din daglige gang. Den har funktioner som: Activity Tracking, smartphone notifikationer, alarm, musikstyring, brugertilpassede urskiver, trådløs synkronisering, LED lommelygte, trådløs opladning, automatisk opdatering af tid og dato - og meget mere. Data bliver overført til din smartphone. 

Brugsanvisning
Der medfølger en brugsanvisning, der enten er på engelsk eller kan findes online.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Emporio Armani
Emporio Armani er et anerkendt fashionbrand med mange års erfaring fra modeverdenen. Giorgio Armani startede Emporio Armani i 1975 i Italien og har siden arbejdet sammen med kendte designere fra hele verdenen. Det har også givet Armani titlen som den mest succesfulde designer af italiensk oprindelse.

Armanis kollektion af herre- og dameure spænder bredt. Alt fra elegante og tidsløse ure til moderne former og materialer samt Connected watches. De har altså en bred vifte af designs, så enhver kan finde det ideelle ur.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Specifikationer
Generelt
Varenummer ART3030
EAN 4053858931022
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Emporio Armani
Movement
Urværk Hybrid
Design
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Display, Sort
Remmens farve Sort
Rem Læder
Urkasse materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 43 mm.
Tykkelse 13 mm.
Funktioner
Brugsanvisning På engelsk eller online
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas

Emporio Armani Renato Connected Smartwatch Hybrid ART3030

Udgået - kommer ikke igen

4% rabat

Vejl. Pris: 2.495 kr

Specialpris 2.395 kr