OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Enamel Beaded Chain Halskæde Forgyldt

På lager

295 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Enamel Beaded Chain Halskæde Forgyldt i 18 karat forgyldning

Beaded chain er en af de klassiske og tidløse designs, der kan passe til ethvert outfit. Kan let kombineres med andre halskæder.. Kæden er 45 cm lang.

  • Størrelse: 45 cm. lang
  • Materiale: 925 Sterling Sølv og 18 karat forgyldning
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Enamel Copenhagen
Enamel Copenhagen er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og emalje materialer. Enamel betyder naturligvis emalje, som er et materiale der går igen i samtlige af Enamel CPH kollektionerne.

Enamel Copenhagen bruger kun materialer af højeste kvalitet. Alle smykker er lavet i 925 Sterling sølv, samt forgyldt i en 18 karat guldbelægning. Smykkerne i ædelmetal brydes kun af Zirkonia sten og emaljer i forskellige farver.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Halskæde Længde 45 cm
Halskædens længde er 45 cm og er en meget almindelig halskæde længde til en kvindelig hals. Længden passer også som en kortere halskæde til mænd.
18 Karat Guldbelægning på 925 Sterling Sølv
Smykket er forgyldt med en 18 karat guldbelægning der er stemplet med et 750 stempel. Karat går fra 1-24, hvor 24 karat er rent guld. Smykket er af 925 sterling sølv forgyldt i 18 karat guld.
Specifikationer
Varenummer N42G
EAN 5714274010294
Brand Enamel Copenhagen
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Halskæder
Materiale 18 Karat Guldbelægning
Farve Guld
Smykkestørrelse Halskæde Længde 45 cm
Størrelse Halskæde Længde 45 cm

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på