SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Enamel Christmas Box Gavesæt Pearl

Enamel Copenhagen har i dette gavesæt lavet en fuldendt gaveidé til kvinden der har alt. ENAMEL Box Pearl, er en skøn og enkel sammensætning af den fineste perle, klare sten og en grøn emalje. De tre styles giver et elegant touch og er meget tidløs i sit design. Boksen indeholder 3 forskellige øreringe, som man kan mikse og matche efter behov. Den imødekommer årets gennemslående trend i form af flere og forskellige øreringe i hvert øre. Med i købet følger en flot jewelrybag til øreringene og den fine jewelry boks, så du ligeledes får den fineste opbevaringsmulighed til dine smykker.

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Enamel Copenhagen
Enamel Copenhagen er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og emalje materialer. Enamel betyder naturligvis emalje, som er et materiale der går igen i samtlige af Enamel CPH kollektionerne.

Enamel Copenhagen bruger kun materialer af højeste kvalitet. Alle smykker er lavet i 925 Sterling sølv, samt forgyldt i en 18 karat guldbelægning. Smykkerne i ædelmetal brydes kun af Zirkonia sten og emaljer i forskellige farver.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
18 Karat Guldbelægning på 925 Sterling Sølv
Smykket er 925 sterling sølv forgyldt med en 18 karat guldbelægning stemplet med 750. Karat går fra 1-24, hvor 24 karat er rent guld.

Læs om hvordan du passer på dit smykke her: www.ditur.dk/blog/pleje
Specifikationer
Varenummer EB4
EAN 5714274014643
Køn Damesmykker
Brand Enamel Copenhagen
Farve Guld
Materiale 18 Karat Guldbelægning
Accessories/Smykker Øreringe

Enamel Box Pearl Gavesæt

På lager

495 kr
Modelserie