SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Enamel Coco Baroque Halskæde 925 Sterling Sølv Forgyldt i 18 Karat Guld

Smuk og elegant halskæde med stor og flot hvid Baroque emalje. Du kan kombinere armbåndet på flere forskellige måder, bære den alene eller matche med andre halskæder og smykker. Du kan justere længden efter behov fra 45 cm til 48 cm.

  • Størrelse: 45 cm + 3 cm lang
  • Materiale: 925 Sterling Sølv med 18 Karat Forgyldning
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Enamel Copenhagen
Enamel Copenhagen er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og emalje materialer. Enamel betyder naturligvis emalje, som er et materiale der går igen i samtlige af Enamel CPH kollektionerne.

Enamel Copenhagen bruger kun materialer af højeste kvalitet. Alle smykker er lavet i 925 Sterling sølv, samt forgyldt i en 18 karat guldbelægning. Smykkerne i ædelmetal brydes kun af Zirkonia sten og emaljer i forskellige farver.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
18 Karat Guldbelægning på 925 Sterling Sølv
Smykket er 925 sterling sølv forgyldt med en 18 karat guldbelægning stemplet med 750. Karat går fra 1-24, hvor 24 karat er rent guld.

Læs om hvordan du passer på dit smykke her: www.ditur.dk/blog/pleje
Specifikationer
Varenummer N50G
EAN 5714274012700
Køn Damesmykker
Brand Enamel Copenhagen
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Accessories/Smykker Halskæder
Materiale 18 Karat Guldbelægning
Farve Guld

Enamel Coco Baroque Halskæde Forgyldt

På lager

25% rabat

Vejl. Pris: 595 kr

Specialpris 445 kr