SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Enamel Cornelia Big Croissant Øreringe i 18 Karat Forgyldt 925 Sterling Sølv

Smuk og elegant sticker øreringe med anderledes og flot 'Croissant' design. Med disse øreringe vil du skille dig ud med et rillet Hoop design, som skaber et croissant lignende smykke. Øreringen er udført i en hel guld farve. Du kan kombinere øreringen på flere forskellige måder, bære det alene eller matche med andre øreringe for at skabe et unikt look.

  • Størrelse: 22 mm. diameter.
  • Materiale: 925 Sterling Sølv med 18 Karat Forgyldning.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Enamel Copenhagen
Enamel Copenhagen er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og emalje materialer. Enamel betyder naturligvis emalje, som er et materiale der går igen i samtlige af Enamel CPH kollektionerne.

Enamel Copenhagen bruger kun materialer af højeste kvalitet. Alle smykker er lavet i 925 Sterling sølv, samt forgyldt i en 18 karat guldbelægning. Smykkerne i ædelmetal brydes kun af Zirkonia sten og emaljer i forskellige farver.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
18 Karat Guldbelægning på 925 Sterling Sølv
Smykket er 925 sterling sølv forgyldt med en 18 karat guldbelægning stemplet med 750. Karat går fra 1-24, hvor 24 karat er rent guld.

Læs om hvordan du passer på dit smykke her: www.ditur.dk/blog/pleje
Specifikationer
Varenummer E157GM
EAN 5714274014100
Køn Damesmykker
Brand Enamel Copenhagen
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Accessories/Smykker Øreringe
Materiale 18 Karat Guldbelægning
Farve Guld

Enamel Cornelia Big Croissant Øreringe Forgyldt

På lager kun 1 stk. tilbage!

545 kr