99 dages returret • 1 dags levering • Prisgaranti

Enamel Elva Halskæde Forgyldt

På lager

345 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Enamel Elva Halskæde i 925 Sterling Sølv Forgyldt i 18 Karat Guld

Smukt og elegant halskæde med en anderledes gylden kæde i forgyldt sølv. Halskæden skiller sig ud med den flotte kædetype og den karakteristiske lyserøde emalje som skaber et fedt og anderledes design til smykket. Du kan kombinere armbåndet på flere forskellige måder, bære det alene eller matche med andre armbånd og smykker.

  • Størrelse: 55 cm langt og 4 mm. bred
  • Materiale: 925 Sterling Sølv med 18 Karat Forgyldning
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Enamel Copenhagen
Enamel Copenhagen er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og emalje materialer. Enamel betyder naturligvis emalje, som er et materiale der går igen i samtlige af Enamel CPH kollektionerne.

Enamel Copenhagen bruger kun materialer af højeste kvalitet. Alle smykker er lavet i 925 Sterling sølv, samt forgyldt i en 18 karat guldbelægning. Smykkerne i ædelmetal brydes kun af Zirkonia sten og emaljer i forskellige farver.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Halskæde Længde 55 cm
Halskædens længde er 55 cm og er en meget almindelig halskæde længde til mænd. Kædelængden fungerer typisk også som en lidt længere kæde til kvinder.
18 Karat Guldbelægning på 925 Sterling Sølv
Smykket er forgyldt med en 18 karat guldbelægning der er stemplet med et 750 stempel. Karat går fra 1-24, hvor 24 karat er rent guld. Smykket er af 925 sterling sølv forgyldt i 18 karat guld.
Specifikationer
Varenummer N47GM
EAN 5714274001087
Brands Enamel Copenhagen
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Halskæder
Materiale 18 Karat Guldbelægning
Farve Guld
Smykkestørrelse Halskæde Længde 55 cm

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på