🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

Enamel Little Love Halskæde Forgyldt Sølv

På lager kun 1 stk. tilbage!

445 kr
  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Enamel Little Love Halskæde i 925 Sterling Sølv og 18 Karat Forgyldt

Smuk og elegant Halskæde med stor og flot hjerte vedhæng i sølv og 18 karat forgyldning. Halskæden har ligeledes en lille emalje, som tilføjer halskæden et Enamel signatur udtryk. Du kan kombinere halskæden på flere forskellige måder, bære det alene eller matche med andre armbånd og smykker. Du kan justere længden efter behov fra 42 cm til 45 cm.

  • Størrelse: 42 + 3 cm. lang
  • Materiale: 925 Sterling Sølv og 18 karat forgyldning
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Enamel Copenhagen
Enamel Copenhagen er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og emalje materialer. Enamel betyder naturligvis emalje, som er et materiale der går igen i samtlige af Enamel CPH kollektionerne.

Enamel Copenhagen bruger kun materialer af højeste kvalitet. Alle smykker er lavet i 925 Sterling sølv, samt forgyldt i en 18 karat guldbelægning. Smykkerne i ædelmetal brydes kun af Zirkonia sten og emaljer i forskellige farver.
Specifikationer
Generelt
Varenummer N54GM
EAN 5714274012755
Type smykke Halskæde
Køn Dame
Brand Enamel Copenhagen
Design
Smykkemateriale 18 karat guldbelægning
Farve på smykke Guld
Størrelse
Halskæde længde 42 cm
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.