BLACK FRIDAY - OP TIL 70% - KUN I DAG!

Enamel Lovely Ring Forgyldt

På lager

395 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Enamel Lovely Ring i 18 Karat Forgyldt 925 Sterling Sølv

Smuk og elegant åben ring i et smukt design med med to åbne ender, der ringen til et onesize produkt, som man selv kan justere efter ens ringstørrelse. Ringen er udført i en hel guld farve kun brudt af flotte neutrale lyse Zirkonia sten, som giver et flot skær til ringen. Du kan kombinere ringen på flere forskellige måder, bære det alene eller matche med andre ringe for at skabe et unikt look.

  • Størrelse: Onesize justerbar ring.
  • Materiale: 925 Sterling Sølv med 18 Karat Forgyldning og Zirkonia sten.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Enamel Copenhagen
Enamel Copenhagen er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og emalje materialer. Enamel betyder naturligvis emalje, som er et materiale der går igen i samtlige af Enamel CPH kollektionerne.

Enamel Copenhagen bruger kun materialer af højeste kvalitet. Alle smykker er lavet i 925 Sterling sølv, samt forgyldt i en 18 karat guldbelægning. Smykkerne i ædelmetal brydes kun af Zirkonia sten og emaljer i forskellige farver.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
18 Karat Guldbelægning på 925 Sterling Sølv
Smykket er forgyldt med en 18 karat guldbelægning der er stemplet med et 750 stempel. Karat går fra 1-24, hvor 24 karat er rent guld. Smykket er af 925 sterling sølv forgyldt i 18 karat guld.
Specifikationer
Varenummer R49GM
EAN 5714274012564
Brands Enamel Copenhagen
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Ringe
Materiale 18 Karat Guldbelægning
Farve Guld

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på