SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Enamel Mini Wave Ørering i 18 Karat Forgyldt 925 Sterling Sølv

Smuk og elegant sticker ørering med flot bølge-lignende design, i form af takkede kanter. Øreringen er udført i en hel guld farve. Du kan kombinere øreringen på flere forskellige måder, bære det alene eller matche med andre øreringe for at skabe et unikt look.

  • Størrelse: 12 mm. x 10 mm.
  • Materiale: 925 Sterling Sølv med 18 Karat Forgyldning.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Enamel Copenhagen
Enamel Copenhagen er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og emalje materialer. Enamel betyder naturligvis emalje, som er et materiale der går igen i samtlige af Enamel CPH kollektionerne.

Enamel Copenhagen bruger kun materialer af højeste kvalitet. Alle smykker er lavet i 925 Sterling sølv, samt forgyldt i en 18 karat guldbelægning. Smykkerne i ædelmetal brydes kun af Zirkonia sten og emaljer i forskellige farver.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer E151GM
EAN 5714274014025
Type smykke Øreringe
Køn Dame
Brand Enamel Copenhagen
Design
Smykkemateriale 18 karat guldbelægning
Smykkefarve Guld

Enamel Mini Wave Ørering Forgyldt

På lager kun 3 stk. tilbage!

395 kr