OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Enamel Raindrops Armbånd Forgyldt

På lager

395 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Enamel Raindrops Armbånd 18 karat Forgyldt 925 Sterling Sølv

Raindrops armbånd, er en af vores bestsellers. Armbåndet har 8 små fine raindrops og gør sig så smukt på håndleddet - alene eller i kombination med andre armbånd.

  • Længde: 15,5 + 2 cm.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Enamel Copenhagen
Enamel Copenhagen er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og emalje materialer. Enamel betyder naturligvis emalje, som er et materiale der går igen i samtlige af Enamel CPH kollektionerne.

Enamel Copenhagen bruger kun materialer af højeste kvalitet. Alle smykker er lavet i 925 Sterling sølv, samt forgyldt i en 18 karat guldbelægning. Smykkerne i ædelmetal brydes kun af Zirkonia sten og emaljer i forskellige farver.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Armbånd Omkreds på 18 cm
Armbåndet er 18 cm i omkredsen og passer typisk på et almindeligt kvindeligt håndled eller et mindre herrehåndled.
18 Karat Guldbelægning på 925 Sterling Sølv
Smykket er forgyldt med en 18 karat guldbelægning der er stemplet med et 750 stempel. Karat går fra 1-24, hvor 24 karat er rent guld. Smykket er af 925 sterling sølv forgyldt i 18 karat guld.
Specifikationer
Varenummer B37GM
EAN 5714274000301
Brand Enamel Copenhagen
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Armbånd
Materiale 18 Karat Guldbelægning
Farve Guld
Smykkestørrelse Armbånd Omkreds 18 cm

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på