Enamel Raindrops Choker Halskæde Forgyldt

På lager

495 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Enamel Raindrops Choker Halskæde i 925 Sterling Sølv Forgyldt i 18 Karat Guld

Smuk og elegant halskæde med små flotte 'Raindrop' vedhæng i forgyldt sølv. Du kan kombinere halskæden på flere forskellige måder, bære det alene eller matche med andre halskæder og smykker. Du kan justere længden efter behov fra 35 cm op til 41 cm.

  • Størrelse: 35 cm + 2 cm + 2 cm (Halskæden kan forlænges to steder).
  • Materiale: 925 Sterling Sølv med 18 Karat Forgyldning
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Enamel Copenhagen
Enamel Copenhagen er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og emalje materialer. Enamel betyder naturligvis emalje, som er et materiale der går igen i samtlige af Enamel CPH kollektionerne.

Enamel Copenhagen bruger kun materialer af højeste kvalitet. Alle smykker er lavet i 925 Sterling sølv, samt forgyldt i en 18 karat guldbelægning. Smykkerne i ædelmetal brydes kun af Zirkonia sten og emaljer i forskellige farver.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
18 Karat Guldbelægning på 925 Sterling Sølv
Smykket er forgyldt med en 18 karat guldbelægning der er stemplet med et 750 stempel. Karat går fra 1-24, hvor 24 karat er rent guld. Smykket er af 925 sterling sølv forgyldt i 18 karat guld.
Specifikationer
Varenummer N26GM
EAN 5714274001650
Brands Enamel Copenhagen
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Halskæder
Materiale 18 Karat Guldbelægning
Farve Guld

Vores kunder elsker os