SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Enamel Vega Armbånd i 925 Sterling Sølv Forgyldt i 18 Karat Guld

Smukt og elegant armbånd i simpelt stil med flotte store led i kæden. Armbåndet skiller sig ud med den specielle kæde udført i store led, samt den enkelte signatur emalje, hvilket sammen skaber et fedt og anderledes design til smykket. Du kan kombinere armbåndet på flere forskellige måder, bære det alene eller matche med andre armbånd og smykker.

  • Størrelse: 21 cm langt.
  • Materiale: 925 Sterling Sølv med 18 Karat Forgyldning
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Enamel Copenhagen
Enamel Copenhagen er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og emalje materialer. Enamel betyder naturligvis emalje, som er et materiale der går igen i samtlige af Enamel CPH kollektionerne.

Enamel Copenhagen bruger kun materialer af højeste kvalitet. Alle smykker er lavet i 925 Sterling sølv, samt forgyldt i en 18 karat guldbelægning. Smykkerne i ædelmetal brydes kun af Zirkonia sten og emaljer i forskellige farver.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
18 Karat Guldbelægning på 925 Sterling Sølv
Smykket er 925 sterling sølv forgyldt med en 18 karat guldbelægning stemplet med 750. Karat går fra 1-24, hvor 24 karat er rent guld.
Specifikationer
Varenummer B71GM
EAN 5714274014285
Køn Damesmykker
Brand Enamel Copenhagen
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Accessories/Smykker Armbånd
Materiale 18 Karat Guldbelægning
Farve Guld

Enamel Vega Armbånd Forgyldt

På lager kun 1 stk. tilbage!

495 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på