FAQ

1

Vi har nedenfor listet ofte stillede spørgsmål. Hvis der er noget, du ikke finder svar på, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice på: [email protected], hvor de vil være behjælpelige med at svare på disse. 

Hvor hurtigt leverer I?

Vi tilbyder dag-til-dag levering, når der bestilles inden kl. 21 på hverdage. Bestiller du din ordre fredag inden kl. 21, leveres din ordre i de fleste tilfælde om lørdagen, såfremt den er bestilt til levering i en pakkeshop.

Hvordan laver jeg en returnering/reklamation?

Hvis du ønsker at returnere din vare, skal du oprette en retur her. Vi tilbyder 99 dages fuld returret fra købsdato. Så snart vi har modtaget din returnering, vil vores returteam behandle denne

 • Hvis du ønsker at ombytte en vare, beder vi dig benytte ovenstående returportal. Så snart vi har modtaget din returnering, vil vores returteam behandle denne. Herefter kan du foretage et nyt køb på den ønskede vare i en ny ordre på vores hjemmeside.
 • Hvis der er tale om en reklamation, skal du bruge vores reklamationsportal her. En typisk behandling af din reklamation tager 4-8 hverdage. I travle perioder kan det dog vare op til 14 dage. 

 

Er Ditur autoriseret forhandler?

Ditur forhandler udelukkende produkter via et autoriseret forhandlerled, hvorfor du trygt kan handle dit nye ur velvidende om, at der er garanteret ægthed og garanti. 

 

Hvad er forskellen på et automatisk urværk og et kvarts urværk?

 • Et ur med et kvarts urværk er betegnet ved, at det er batteridrevet. Det vil sige, at kører på batteri, og har en batterilevetid på 1-2 år. 
 • Et automatisk urværk er drevet af kinetisk energi, der opstår, når uret er i bevægelse. Det har derfor et mere komplekst urværk, der drives via et rotationshjul, som trækker værket op. Læs meget mere om det her.
   

Hvordan tilpasser jeg lænken på mit ur?

Herunder følger en guide til, hvordan du på et ur med lænke kan fjerne eller tilføje led, så du kan spare turen forbi urmageren. Du kan tilkøbe et værktøjssæt til tilpasning af urlænke, som er nemt at anvende på alle slags ure her. Fremgangsmåden er relativt simpel og tager ikke mere end 5-10 minutter.

Guide:

Overvej hvor meget du skal have fjernet fra lænken. Typisk er der ca. 6 aftagelige led på lænken og i nogle tilfælde 3 finjusteringshak på låsen.

 • På bagsiden af remmen sidder der små pile, som indikerer, hvilken vej du skal presse stiften ud.
 • Læg lænken i den grå plastikblok, så pilene vender nedad og dermed kan slåes ud i den korrekte retning 
 • Tag en af slagpindene og den lille hammer og slå en stift i lænken ud stille og roligt. Stiften skulle gerne løsne sig og komme ud i den anden ende. Pas på ikke at ridse lænken. 
 • Sæt lænken sammen igen ved at trykke en stift ind i den modsatte retning af pilen bagpå lænken, når det ønskede antal led er fjernet.

Du kan se hvordan det gøres i en video her. Lykkes det ikke for dig, kan du altid kontakte kundeservice på [email protected], som vil hjælpe dig på bedste vi.

 

Får jeg en uræske med til uret?

Alle produkter leveres i original emballage - uanset om det er smykker, ure eller andre varer. Vi er autoriseret forhandler af alle brands, der findes på Ditur, hvorfor alt leveres i original emballage med originalt tilbehør.

 

Hvordan skal jeg indstille mit ur?

 • Du indstiller dit nye ur ved at trække kronen ud i position 2 - som er den yderste position. Vær opmærksom på, at der på dykkerure (ure med 20 ATM og derover) sidder en skruekrone, hvorfor denne skal skrues og ikke trækkes ud.
 • Når kronen er trukket eller skruet ud, drejer du kronen indtil tiden passer. Herefter trykker eller skruer du den helt ind til uret igen.
  Datoen på uret indstilles typisk ved at trække eller skrue kronen ud i position 1, hvor kronen er halvt ude. Her kan du dreje til datoen passer. På ure med kronografer skal datoen og ugedagen sommetider stilles på de to knapper som er henholdsvis over og under kronen på uret (kronen er den midterste knap på siden af uret).
 • Hvis dit ur er automatisk mekanisk betyder det, at uret trækker sig selv op ved bevægelse, altså blot ved tilstedeværelse på din arm. Hvis du ikke bruger uret hver dag, eller du ikke er fysisk aktiv, kan det være en god idé selv at trække uret op for at få det til at gå så præcist som muligt. Dette gøres ved at dreje kronen 10-15 gange med uret, men ikke mere end det.
 • For at justere dato i dit mekaniske ur er det vigtigt, at man følger nogle simple regler, da man ellers kan man beskadige urværket. Ændring af dato og ugedag må kun ske mellem kl. 6 og kl. 12 (18:00-24:00 eller 6:00-12:00) og det er vigtigt, at man undgår at dreje kronen modsat uret.

Har du flere spørgsmål til indstilling af dit ur, må du endelig kontakte vores kundeservice på [email protected], som sidder klar til at guide dig.

 

Er Ditur billigt?

Vi hører tit folk snakke omkring hvorvidt Ditur er billige og har stærke priser. Hos Ditur vil vi selvfølgelig selv sige at vi har billige og gode priser, men det skal vi jo også sige. Men hvorfor har vi så billige og stærke priser? Det har vi fordi vi har prisgaranti på ALLE vores varer på hele shoppen! Men hvad mener vi så med prisgaranti? Når vi siger at vi har prisgaranti, så vil det sige, at hvis du kan finde den samme varer til en billigere pris hos en anden autoriseret forhandler, så matcher vi med glæde prisen. Derudover holder vi regelmæssigt øje med priserne hos vores danske konkurrenter både fysisk og online, så vi kan tilbyde dig den bedste pris på markedet. Hvis vi imod forventning ikke har den laveste pris på varen, så skal du ikke tøve med at kontakte os, og så matcher vi glædeligt prisen. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.  

 

Er Dissing god kvalitet?

Dissing er et lidt nyere brand på markedet, og derfor vil der selvfølgelig altid være tvivl omkring kvaliteten på mærket. Men kvaliteten på Dissing produkterne kan der ikke sættes en finger på! Dissing har sat sig for at producere højkvalitetsvarer til skarpe priser. Så tænker du måske at pris og kvalitet altid går hånd i hånd, men det er ikke tilfældet hos Dissing. Brandet har nemlig formået at skære alle de fordyrende mellemled væk, så de kan tilbyde ure af virkelig høj kvalitet til priser ud over det sædvanlige. Dissing laver ure som er virkelig trendy og stilrene, som vil pynte på alles håndled samtidig med at alle materialerne, som bliver benyttet i urene er af højeste kvalitet. Størstedelen af Dissing urene kommer med safirglas, hvilket er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas som et ur kan have. Derudover er remmen på urene altid af højeste kvalitet uanset om det er med lænke, silikone, tekstil eller lænke. Sidst men ikke mindst, så er urværkerne som der bliver benyttet i Dissing urene af højeste skuffe, så et Dissing ur vil have en virkelig lang levetid. Så med andre ord, så er Dissing ure af ufattelig høj kvalitet til virkelig lave priser. 

 

Er Studsgaard god kvalitet?

Studsgaard er et dansk brand, som producerer ure af virkelig god kvalitet. Studsgaard går op i lave ure til virkelig skarpe priser og høj kvalitet. Det formår brandet at gøre ved at skære alle de fordyrende mellemled væk. Urene har flotte og trendy designs med unikke farvekombinationer, så der vil være ure til alle outfits. Derudover bliver urene produceret af kvalitets materialer. Glassene i urene består primært af safirbelagt mineralglas, hvilket er en kombination af mineralglas og safirkrystaller og derfor vil uret være mere ridseresistent end det klassiske mineralglas. Derudover er både urværk og remmen i Studsgaard urene af virkelig høj kvalitet, så uret vil holde sig lækkert og have en lang levetid.  

 

Kan man stole på Ditur?

Er du i tvivl om man kan handle trygt hos Ditur? Det skal du ikke have. Ditur er autoriseret forhandler af alle vores varer, hvilket betyder at vi indkøber varerne hos autoriserede forhandler, som betyder at får garenteret ægthed og garanti på alle varerne. Derudover taler vores anmeldelser på Trustpilot for sig selv. Vi har fået 5 stjerner i gennemsnit på over 40.000 anmeldelser, hvilket belyser vores kunders tilfredshed med hos. Vi har fået de gode anmeldelser grundet vores virkelig hurtige levering og vores knivskarpe og personlige kundeservice.