OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

FAQ

1

 

Hvad er forskellen på automatisk mekanisk ur og kvarts ur?

Overordnet set kan alle ure på Ditur.dk deles op i to kategorier; mekanisk automatiske ure og kvarts ure. Langt de fleste ure er kvarts ure og er batteridrevet. Et mekanisk automatisk ur har ikke et batteri, men er derimod drevet via kinetisk engeri, der opstår ved bevægelse. Uret har derfor et mere komplekst urværk, der drives via et rotationshjul, der trækker værket op. Læs mere her.

 

Hvor hurtigt leverer i?

Vi leverer alle ordre dag-til-dag, hvis der bestilles på en hverdag inden kl. 16. Bestilles der fredag inden kl.16 leveres din ordre i 90% af tilfældende lørdag, hvis der er valgt afhentning ved omdelingssted. 

 

Hvordan laver jeg en ombytning/returnering/en reklamation?

Hvis du ønsker at ombytte din vare, skal du hente en returlabel her. Vi returnerer beløbet til den angivne konto i ordren efter modtaglese og du kan herefter frit gøre et nyt køb på den ønskede vare.

Ønsker du blot at returnere din vare og gøre brug af dine 99 dages returret, gør du brug af samme label og udfylder returformularen med returårsag.

Hvis der er tale om en reklamation skal du bruge vores reklamationslabel her og vedlægge en seddel med reklamationsgrund samt ordrenummer. En typisk behandling af din reklamation vil tage 4-8 hverdage.

 

Er Ditur.dk autoriseret forhandler?

Ditur.dk køber udelukkende produkter via et autoriseret forhandlerled, hvorfor du trygt kan handle dit nye ur velvidende, at det er originalt og med garanti.*

 

Hvordan tilpasser jeg lænken på mit ur?

Dette er en guide til, hvordan du på et ur med lænke, kan fjerne eller tilføje led. Normalt når man køber et ur med lænke skal man lige forbi urmageren og have det tilpasset, men det vil vi gerne spare dig for. Du kan tilkøbe et lænkeværktøj, som nemt kan bruges til at tilpasse lænken. Derudover kan det være en god idé at anvende en tang. Fremgangsmåden er relativ simpel og burde ikke tage mere end 5-10 minutter. Ellers vil enkelte urmagere rundt omkring gøre det gratis eller for et mindre beløb.


Guide:

Overvej hvor meget du skal have af remmen, der er 6 aftagelige led og i nogle tilfælde 3 finjusteringshak i låsen.

  • På bagsiden af remmen sidder der små pile, som indikerer hvilken vej du skal presse stiften ud.
  • Tag et lænkeværktøj og pres relativt hård, men pas på ikke at ridse uret. Stiften skulle gerne løsne sig og komme ud i den anden ende.
  • Falder stiften ikke ud bruges en tang til at trække stiften hele vejen ud.
  • Sæt stiften tilbage i hullet når du skal samle leddene igen.

 

Du kan se hvordan på vores youtube her.

Lykkes det ikke for dig, kan du kontakte kundeservice, som vil forsøge at hjælpe dig på bedste vis. Skriv til [email protected]

 

Får jeg en urkasse med til uret?

Alle ordrer leveres i original emballage. Vi er autoriseret forhandler af alle brands, der findes på Ditur.dk, hvorfor alt leveres i original emballage med originalt tilbehør. 

 

Hvordan skal jeg indstille mit ur?

Du indstiller dit nye ur ved at trække kronen ud i position 1. Her drejer du kronen indtil tiden passer. 

Hvis dit ur er automatisk mekanisk betyder det, at uret trækker sig selv op blot ved tilstedeværelsen på din arm. Hvis du ikke bruger uret hver dag, eller du ikke er fysisk aktiv, kan det være en god idé selv at trække uret op for at få det til at gå så præcist som muligt. Dette gøres ved at dreje kronen 10-15 gange med uret.
For at justere dato i dit mekaniske ur, er det vigtigt, at man følger nogle simple regler ellers kan man beskadige urværket. Ændring af dato og ugedag må kun ske mellem kl. 6 og kl. 12. (18:00-24:00 eller 6:00-12:00) og det er vigtigt, at man undgår at dreje kronen modsat uret.
Medmindre andet fremgår af dit mekaniske ur, så er det vandafvisende, typisk til 3 ATM, så de kan tåle regnvejr. De er ikke egnet til bad, svømning eller dykning.
Vedligeholdelse af et mekanisk ur: Ligesom alle andre mekaniske ure er det en god idé, at man hver 2. år tager uret til en urmager og får det efterset, så det vedligholder sin ydeevne. 


Indstil viserne

Dato og ugedag indstilles som hovedregel på de 2 knapper ovenfor og nedenfor kronen (kronen er den midterste "knap"). Har du flere spørgsmål til indstilling af viserne, kan du kontakte kundeservice på [email protected]

 

 

 

*Gælder i øjeblikket ikke Michael Kors og Emperio Armani.