LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Special

Med et Special Edition ur får du en særudgave, hvor der er kræset ekstra meget for detaljerne.

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Festina Chrono Bike Special Edition 20525/1

Hvis du er på udkig efter et eksklusivt herreur, er dette ur måske noget for dig. I denne special edition får du udover det flotte ur en specialurkasse med, der indeholder en ekstra rem i gum samt et værktøj til at skifte denne. Derudover er uret vandtæt ned til 100 meter, hvilket betyder, at du kan have det på, når du svømmer eller snorkler.  

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Festina
Festina har ligesom mange andre virksomheder i urbranchen rødder i Schweiz. Siden de blev grundlagt i 1902, har de været synonyme med alt, hvad indebærer sans for detaljen og schweizisk kvalitet. I dag er Festina på spanske hænder, og navnet Festina stammer fra det latinske festina lente, der betyder “skynd dig langsomt”. Det er et ordsprog, der kan spores helt tilbage til Kejser Augustus og betyder, at man skal finde den rette balance mellem grundighed og hastighed.

I dag er Festina et livsstilsmærke med masser af lækre funktioner. Når du køber et ur fra Festina, får du dog ikke kun funktionalitet. Urene er fyldt med uovertrufne detaljer og detaljerede urskiver.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 20525/1
EAN 8430622755934
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Festina
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Rem Lænke
Materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 45 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Mineralglas
Låsetype Foldelås
Stopur ja
Datovisning Ja

Festina Chrono Bike Special Edition 20525/1

På lager

16% rabat

Vejl. Pris: 2.995 kr

Specialpris 2.495 kr

Modelserie