SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Elegant og stilrent ur til den modebevidste kvinde. Urets rem er i guld, urkassen er dermed også i guld. Urskiven er mønstret i forskellige farver, der giver outfittet et pift. 

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Festina
Festina har ligesom mange andre virksomheder i urbranchen rødder i Schweiz. Siden de blev grundlagt i 1902, har de været synonyme med alt, hvad indebærer sans for detaljen og schweizisk kvalitet. I dag er Festina på spanske hænder, og navnet Festina stammer fra det latinske festina lente, der betyder “skynd dig langsomt”. Det er et ordsprog, der kan spores helt tilbage til Kejser Augustus og betyder, at man skal finde den rette balance mellem grundighed og hastighed.

I dag er Festina et livsstilsmærke med masser af lækre funktioner. Når du køber et ur fra Festina, får du dog ikke kun funktionalitet. Urene er fyldt med uovertrufne detaljer og detaljerede urskiver.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., ligesom du også kan bruge det under svømning i kortere tid.

Vi anbefaler dog, at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis man er i vandet i længere tid.
Specifikationer
Varenummer Festina F20410/1
EAN 8430622695858
Køn Dameure
Brand Festina
Urværk Kvarts
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Guld
Rem Læderrem
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Mineralglas
Urets diameter 32 mm.
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Festina Mademoiselle F20410/1

Udgår - kommer ikke igen

16% rabat

Vejl. Pris: 1.195 kr

Specialpris 995 kr

Modelserie
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på