🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

Hybrid

Dette ur er en kombination af et gammelt analog design blandet med moderne teknologi, som man ser i smartwatches. Du får derfor det bedste fra begge verdener, da du beholder det traditionelle udseende, men samtidig kan bruge uret til alle nutidige digitale opgaver, som at styre musikken eller tjekke din puls direkte fra uret. Hvilke features uret har afhænger dog af den enkelte model.

-43%

Festina Smartime Hybrid 50001/2

På lager

43% rabat

Vejl. Pris: 2.995 kr

Specialpris 1.695 kr

Modelserie
  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Festina Smartime Hybrid 50001/2

Med et Festina Smartime Hybrid 50001/2 får du ikke kun et flot smartwatch med en iøjenfaldende rem og urkasse udført i rosaguldtonet stål. Du får også et moderne ur, hvor du har mulighed for at måle alt fra hjerterytme til søvn, ligesom du også kan tjekke beskeder, mails og opkald direkte fra uret. Uret kan bryste sig af at være hybrid, da den både har en analog viser, når skærmen ikke er aktiveret, og digital visning, når touchskærmen tages i brug. Med til uret følger en ekstra rem.

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Festina
Festina har ligesom mange andre virksomheder i urbranchen rødder i Schweiz. Siden de blev grundlagt i 1902, har de været synonyme med alt, hvad indebærer sans for detaljen og schweizisk kvalitet. I dag er Festina på spanske hænder, og navnet Festina stammer fra det latinske festina lente, der betyder “skynd dig langsomt”. Det er et ordsprog, der kan spores helt tilbage til Kejser Augustus og betyder, at man skal finde den rette balance mellem grundighed og hastighed.

I dag er Festina et livsstilsmærke med masser af lækre funktioner. Når du køber et ur fra Festina, får du dog ikke kun funktionalitet. Urene er fyldt med uovertrufne detaljer og detaljerede urskiver.
Brugsanvisning
Der medfølger enten en fysisk brugsanvisning eller den kan findes online. Brugsanvisningen er enten på dansk eller engelsk.
Hybrid
Urværket er hybrid, hvilket betyder, at det både indeholder elementer fra et moderne smartwatch og fra et analog kvartsurværk. Det betyder at man kan beholde nogle af de karistiske design træk fra almindelige ure samtidig med at du får en masse smarte funktioner, som du kan styre fra din smartphone. Du får altså det bedste fra to verdener kombineret i ét ur.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Specifikationer
Generelt
Varenummer F50001/2
EAN 8430622755156
Type ur Armbåndsur
Køn Dame
Brand Festina
Movement
Urværk Hybrid
Design
Farve på urkasse Rosaguld
Farve på urskive Display
Farve på rem Lyserød
Remtype Læder
Urkasse materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 40 mm
Tykkelse 13 mm
Rembredde 18 mm
Ekstra rem medfølger Ja
Funktioner
Brugsanvisning På dansk/engelsk eller online
App Festina Connected
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Stopur Ja
Datovisning Ja
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.