Festina Smartime Hybrid 50002/2

På lager

15% rabat

Vejl. Pris: 2.995 kr

Specialpris 2.545 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Festina Smartime Hybrid 50002/2

Med et Festina Smartime Hybrid 50002/2 får du ikke kun et flot smartwatch med en elegant lyserød rem og urkasse udført i rosaguldtonet stål. Du får også et moderne ur, hvor du har mulighed for at måle alt fra hjerterytme til søvn, ligesom du også kan tjekke beskeder, mails og opkald direkte fra uret. Uret kan bryste sig af at være hybrid, da den både har en analog viser, når skærmen ikke er aktiveret, og digital visning, når touchskærmen tages i brug. Med til uret følger en ekstra rem.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Festina
Festina har ligesom mange andre virksomheder i urbranchen rødder i Schweiz. Siden de blev grundlagt i 1902, har de været synonyme med alt, hvad indebærer sans for detaljen og schweizisk kvalitet. I dag er Festina på spanske hænder, og navnet Festina stammer fra det latinske festina lente, der betyder “skynd dig langsomt”. Det er et ordsprog, der kan spores helt tilbage til Kejser Augustus og betyder, at man skal finde den rette balance mellem grundighed og hastighed.

I dag er Festina et livsstilsmærke med masser af lækre funktioner. Når du køber et ur fra Festina, får du dog ikke kun funktionalitet. Urene er fyldt med uovertrufne detaljer og detaljerede urskiver.
Digitalt
Uret er digitalt, hvilket betyder, at du nemt kan aflæse klokken digitalt.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet. Læderremmen er one-size og passer derfor alle håndled.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Smartwatch
Et smartwatch er et armbåndsur, der er udstyret med moderne teknologi og kan ses som en forlængelse til din smartphone.

Med et smartwatch kan du f.eks. starte en løbetur, læse beskeder, afspille musik, navigere gennem byen eller booke en taxa – og så kan du selvfølgelig også se, hvad klokken er som på et almindeligt ur.

Smartwatches kan parres med både iPhone og Android. Vær opmærksom på, at din smartphones styresystem skal være kompatibelt med dit smartwatch, før de to enheder kan parres.

Smartwatches fås i mange forskellige designs fra de mere sporty til de mere smarte designs, som er mindst lige så flotte som et almindeligt ur.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer 50002/2
EAN 8430622755187
Brands Festina
Urværk Digitalt
Type Ur Smartwatch
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Sort
Remmens farve Lyserød
Rem Læderrem
Bredde på rem 18 mm
Datovisning Datovisning
Stopur Stopur
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 13 mm.
Urets diameter 40 mm.
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os