OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Nyhed

Festina x Pico Trio Golden Gavesæt

På lager

Pris: 1.435 kr

Nu kun: 1.235 kr

Pico Fjerring Ring Guldbelagt   +245 kr
Pico Lima Creol Øreringe Guldbelagt   +195 kr
Festina Classic 20514/3   +795 kr

* Påkrævede felter

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Festina x Pico Trio Golden Gavesæt

Det perfekte julegavesæt til damer, hvor man virkelig får et stilrent og matchende gavesæt af ur og øreringe. Uret kommer fra det internationalt populære brand Festina, der er kendt for deres flotte design og høje kvalitet og derudover hører disse flotte øreringe samt ring med fra Pico, der komplementerer uret perfekt. En flot julegave de fleste vil blive glade for at åbne op juleaften eller enhver anden dag. Uret måler 31 mm. i diameter, hvilket er en lille og feminin kvindestørrelse på håndleddet. Du kan læse mere om begge produkter fra gavesættet herunder, men vi gør opmærksom på, at der kun er et begrænset antal til salg til denne specielle tilbudspris.    

Dette julegavesæt består af:

  1. Ur: Festina 20514/3
  2. Ring: Pico Fjerring Ring Guldbelagt
  3. Øreringe: Pico Lima Creol Øreringe Guldbelagt
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., ligesom du også kan bruge det under svømning i kortere tid.

Vi anbefaler dog, at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis man er i vandet i længere tid.
24 Karat Guldbelægning på 925 Sterling Sølv
Smykket er forgyldt med en 24 karat guldbelægning der er stemplet med et 1000 stempel. Karat går fra 1-24, hvor 24 karat er rent guld. Smykket er af 925 sterling sølv forgyldt i 24 karat guld.
Specifikationer
Varenummer Festina 20514/3 + I01008 FG + D04004 S
Køn Damesmykker, Dameure
Brand Gavesæt
Urværk Kvarts
Type Gavesæt
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Guld
Remmens farve Guld
Rem Lænke
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Mineralglas
Urets diameter 31 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale 24 Karat Guldbelægning
Farve Guld

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på