OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Nordahl Two-Side vedhæng forgyldt sølv halskæde

På lager

395 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Nordahl Two-Side vedhæng forgyldt sølv halskæde

Elegant og moderne vedhæng fra Nordahl.

I serien Two-Sided har du mulighed for at personliggøre dit smykke ved at få graveret et statement, navnet på den du elsker eller noget helt andet, som betyder noget for dig. På den anden side har vedhænget en hamret overflade, hvilket giver det et råt vintagelook.

Vedhænget måler 10x17 mm og halskæden er 60 cm lang med et forlængerstykke på 10 cm.

Gravering: Det er muligt at gøre halskæden personlig ved at gravere på bagsiden af pladen.

Se alle smykker fra Nordahl her.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Nordahl Jewellery
Nordahl Jewellery er et dansk brand, der har en finger på pulsen og forstår det enkle og skandinaviske udtryk. Sortimentet består af både armbånd, øreringe, ringe og halskæder. Hos Nordahl Jewellery er fokus på det funktionelle og enkle design, hvor du kan udtrykke din personlighed gennem smykkerne.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
925 Sterling Sølv Smykke
Smykket er af 925 sterling sølv og dermed stemplet med 925. Sterling sølv er det mest almene ædelmetal, der bruges til produktion af smykker. Sterlingsølv er populært til smykker, da sølv er et blødt ædelmetal, som gør materialet smidigt og formbart.
Specifikationer
Varenummer 825 766-3
EAN 5711008323118
Brand Nordahl Jewellery
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Halskæder
Materiale 925 Sterling sølv
Farve Guld

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på